Main Menu

Meso koje se peče satima

Started by AnaK, November 15, 2014, 12:44:17 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

O ovome smo vec pricale, zar ne  :think:
Marko od Kulina Bana :crycry:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Ti i ja jesmo, u fazi mog istraživanja :lol: Sad sam sve što sam izdvojila objedinila ovde  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Dada

Jedina sansa da ovo probam ovaj Markov je da mi majka ispece, nema sanse da bih mogla 9 sati da odrzim koncentraciju  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

J a ću piletinu probati ovih dana, jer najkraće traje, pa ako se dopadne ukućanima, onda ću da se upustim i te celonoćne avanture  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

E baš sam skoro našla neki super recept pa se šlogirala kad sam videla koliko se peče meso, mislim da je bila svinjetina, sad ću da probam da ga nađem pa ću da okačim.

disco2000


gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

anelore

Ja sam upravo stavila da se pece meso po po drugom receptu, nisam nasla lepu plecku tako da sam uzela meso od ruze, nadam se da ce ispasti dobro, javljam rezultate  :nokti2:

Glitter

Ja volim pulled pork ali ne pravim nego odem u neki tex mex restoran da ne zelja mine

AnaK

Anelore, jedva cekam :clap:
Meni mnogo privlacno zvuci, mislim i da moze da se napravi veca kolicina pa zamrzne. Zanimljivo mi zvuce i svi recepti koji se nalaze u sklopu ovog za piletinu.
Jedino sam probala junetinu, u buritu na Terazijama, mnogo mi se dopalo, mnogo.
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Kod mene bi garant izgorelo  :-[
Za takvo spremanje je ranije bila zaduzena mama, a sad se ogrebemo od sveki :)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

gasha

ja cesto pecem, ruzu ili sv plecku, ali ovi zacini mi se bas dopadaju
i yalivanje kokakolom sam cula da je super
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Mrzi me sad da bistrim linkove ali ja se secam da je moja baba pekla meso nocu nekoliko sati na niskoj temperaturi, i da znam da sam mrla sam da mrzela kad ustanem ujutro i probudi me miris pecenja.Momentalno sam mogla da bljujem :lol:


disco2000

Spremam se za ovo
http://palachinkablog.com/sr/sendvic-sa-svinjetinom-na-froncle/
ali nemam med :wall: ajd to cu lako, neko malo pakovanje :rofl: a je l' mora smedji secer, sta mislite? :think:

Sastojci za svinjetinu:

1 crni luk srednje veličine
250 ml kečapa
60 g smeđeg šećera
2 kašike meda
3 kašike jabukovog sirćeta
1 puna kašika (pikant) senfa
2 kašičice nekog čili sosa po izboru
1 kg svinjske plećke bez koske, isečene na 2 komada
so i biber