Main Menu

Pokloni

Started by Unabebili, November 28, 2014, 10:32:42 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Koji vam je najdrazi poklon koji ste dobili?

Volite li da ih dobijate?

A kako vi birate, po kom kriterijumu?
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

najdrazi poklon ever je od mog tate za moj 8, rodjendan, napisao mi je pesmicu od 3 strofe, gde pocetna slova svake strofe daju moje ime.....i dan danas je cuvam..... Verovatno je uz tu pesmicu isla i neka igracka poklon, ali se toga ne secam..... :D

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lukina mama

Bas lepa tema ali nemam nikakav doprinos na istu....

nista sto se istice  :think:

najmanhe volim za muza da biram, jer "sve ima" I nista mu ne treba...

volim da biram I pazljuvo odabiram poklone za sebi drage ljyde.
Luka ,09 April 2005

Lani

Uh, gde me nađe...  ;D
Obožavam i da kupujem i da primam poklone podjednako. Povod uopšte ne mora da postoji, dovoljno je da vidim nešto što me podseti na nekog dragog i to mi je povod da mu poklonim. :girl_in_love:
A osnovni kriterijum pri izboru je da se poklon i meni sviđa ili da bih ga i sama nosila/čitala/slušala... svejedno. Čak i ako neko ima ukus i stil koji se skroz razlikuje od mog, moram makar nešto lepo da prepoznam tu.

Najdraži poklon ne bih mogla da izdvojim, imam ih mnogo koje volim i koji su mi posebni i svi su od mm. Obično mi je najdraži poklon onaj koji sam poslednji dobila, pa ga posle nekog vremena zameni neki drugi i tako... :)

Pepi

Ja sam sigurna da smo ovu temu već imali, možda čak isto Una postavila  :think:

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

jao volim poklone  :girl_haha:
i kada ih kupujem uvek biram nesto sto bih i sama koristila, ma u stvari rece vec lani iznad :lol:

al volim poklone  :rofl:

Lani

Ja se uopšte te stare teme ne sećam.  :think: A vidim da se nisam ni izjašnjavala na njoj.

Glitter

nije omiljeni ali me skoro odusevio jedan poklon.
Naime jedna nasa prijateljica se razvela (razvodi) i u medjuvremenu je pocela vezu sa covekom koga je poznavala dugi niz godina, ona ima 41, on je 15 godina stariji od nje, dakle 56, sto je npr 23 godine stariji od mene jelte :D

uglavnom kada ga je ona dovela kod nas na upoznavanje, on naravno pitao mene cime se bavim, ja iz topa rekla: mazanjem svojih noktiju :lol: vise je bilo kao sala, nije on ni pridao tome previse znacaja dok nije video kolekciju :D

i kada mi je bio rodjendan ona resi da mi kupi chanel maskaru o kojoj sam blebetala u nekom od razgovora, na to po svom izboru doda i jednu tasnu i jos kao treci poklon on doda roze policu za lakove za nokte  :girl_haha:

e taj me poklon odusevio potpuno  :girl_in_love:

Lani

Jao divno stvarno, baš su zlatni.  :girl_in_love:

Unabebili

Blue

Quote from: Lani on November 29, 2014, 07:55:07 PM
Ja se uopšte te stare teme ne sećam.  :think:

ni ja, a ja je otvorila  :lol:

glitt, super pokloni :good:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Elanor

meni je onaj rupert everet kao oskar vajld najlepsi poklon ever :girl_in_love:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

I meni bi bio ..jedan je Rupert  :love32:

Moj najlepsi poklon ikad je bio album slicica "Zivotinjsko carstvo",
koje su mi poklonili cale i kefa jednom kad sam bila mnogo bolesna.
Kad sam se probudila i videla sta sam dobila...jaooooooo...neopisivo

Veoma drrag poklon mi je prsten koji sam dobila od debelog za prvu godisnjicu,
zato sto je odabrao bas ono sto bi u svojoj odjavljenosti od zlata i sama odabrala.

jel

Jednom za moj rodjendan
Skijali smo, dobila sam poklon od mm na vrhu staze  :love32:
Put u rim  :love32:
Jos sve tako dobro osmisljeno  :love32:

I jedan neprevazidjen poklon mi je bio
Dok sam lezala sa zojom u stomaku mesecima u bo
Za moj rodjendan ...vesela pesma sa pravom tortom i upaljenom svecicom...razbudila je sterilne bolnicke sobe  :girl_in_love:

Sto se tice poklanjanja, losa sam
Uglavnom poklanjam ono sto bih ja volela da dobijem ::)

My name is Luton, Robin Luton :lol: