Sreda - horor u najavi/ i ponovo sreda 23.3

Started by AnaK, May 18, 2009, 07:28:16 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

ma, znam, al recimo razmišljam, ako sutra zatvaraju autoput i gazelu od 7 do 10..... koleginica mi zivi u 23 bloku i kuda ce ona na posao???? pored hajata???? :rofl: a radimo kod autokomande, tj tuda mora da prodje :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

U mm-ovoj firmi je danas rečeno da se od radnika koji rade sa druge strane Save ne očekuje da sutra dođu, ukoliko se ujutru pokaže da je to teško izvodljivo.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: kalimero on May 19, 2009, 11:07:45 PM
dakle, el se zna gde otprilike moze/ne moze da se krece????
bar zone, pa da znam kad i gde da ne idem?
Ja sam bila ubedjena (i srecna) jer nece na moju stranu reke, mozda do Vlade, ali sta ce mu i to, ide u Palatu i Hajat, sve NBgd... kad ono, hoce na Novo Groblje :hm: e, super, ja hocu da prodjem Ruzveltovom :wall:

Dawn

Lani

A možda i do USA ambasade što bi značilo da svakako prelazi most...

Elanor

ja i dalje ne verujem sta vam rade :o
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

pa svakako prelazi most, sve mu je glavno sa ove strane

kalimero

znači, potpuno ne mogu da verujem na šta ce to sutra da liči.... :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

samo  polako sutra, nista ne mozete promeniti nerviranje nikud ne vodi... :bighug:

Finalina

polako ce svakako biti  ;)  skoro nepomicno  :lol:

maxic

Srecno sutra !

Ovdje kad neTko bitan dolazi, recimo Bush u jeku izbora za drugi mandat, nije nikakva drama. Blokria se auto put kad prolazi, i to samo dok ne prodje i gotovo. Nikakvi sahtovi i cuda.  Imao je promociju u community centru,gdje ja vodim djecu u igraonicu, nisi mogao da se parkiras na parkingu, postavili one narandzaste cunjeve i po nekog policajca da skrece saobracaj, i to je to.
A ja nesto imam osjecaj da je Biden bezbjedniji u BG nego u recimo US. Najozbiljnije.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

uf sto mrzim ovakve spektakularne najave i poteze :wall:

"javi Djuri da  blokira aerodrom" - Ilija Cvorovic

jos samo da mu viknemo kad stigne "kume , izgore ti kesa" i Bog da nas vidi :hm:

vish' ti shta uradi jedan Gavrilo Princip nomad...uter'o stra'  u kosti svima koji dolaze 'vamo :lol:

kako god, ja sam sutra resila da ne radim i da najzad opeglam sav vesh i presadim svo cvece koje na to ceka vec danima :diva:

p.s. shta da spuste oni koji nemaju roletne u navedenim ulicama? gace? :on_the_quiet:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lukina mama

Quote from: Unabebili on May 20, 2009, 02:31:27 AM
uf sto mrzim ovakve spektakularne najave i poteze :wall:

"javi Djuri da  blokira aerodrom" - Ilija Cvorovic

jos samo da mu viknemo kad stigne "kume , izgore ti kesa" i Bog da nas vidi :hm:

vish' ti shta uradi jedan Gavrilo Princip nomad...uter'o stra'  u kosti svima koji dolaze 'vamo :lol:

kako god, ja sam sutra resila da ne radim i da najzad opeglam sav vesh i presadim svo cvece koje na to ceka vec danima :diva:

p.s. shta da spuste oni koji nemaju roletne u navedenim ulicama? gace? :on_the_quiet:

:rofl1:
Da znate da vam ne zavidim  :D , zanima me zivo kako ce poseta proteci s obzirom da je Mr. biden so anti Serb, pa me zivo zanima kako ce da popravi dipolomatsku vezu izmedju Usa i Srbije, i gde bas njega poslase .....
Luka ,09 April 2005

AnaK

Sad slušam jutarnji program.
Više puta ponovljen savet - Budite strpljivi  :D
U obezbeđenju učestvuje 2.000 srpskih specijalaca, i oko 200 američkih agenata u civilu.
Maršruta je još tajna, policija na svakom ćošku, kordoni policije u Kneza Miloša.
Zatvoreni, za sada, Sarajevska ulica i deo oko Interkontinentala.
Janko 23.7.2002.

Lani

Koja je logika u zatvaranju tih ulica?  :fool:
Ne sviđa mi se što toliko pozivaju na strpljenje. U svakom slučaju, srećno probijanje svima koji se danas upute bilo gde.