Sreda - horor u najavi/ i ponovo sreda 23.3

Started by AnaK, May 18, 2009, 07:28:16 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Želimo vam svima sreću.
Dobro je što mnoge firme danas ne rade i mnogi ljudi neće ni probati da mrdnu, pa će reano biti mnogo manje vozila na ulicama.

Btw., u NS trenutno baš pljušti. Nadam se da taj talas ne ide ka jugu, ali ako ide, pripremite se da ćete za par sati imati možda ozbiljne pljuskove (ovo pišem zbog "đaka pešaka")

SREĆNO!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

NenaS

Quote from: maxic on May 20, 2009, 02:29:58 AM
Srecno sutra !

Ovdje kad neTko bitan dolazi, recimo Bush u jeku izbora za drugi mandat, nije nikakva drama. Blokria se auto put kad prolazi, i to samo dok ne prodje i gotovo. Nikakvi sahtovi i cuda.  Imao je promociju u community centru,gdje ja vodim djecu u igraonicu, nisi mogao da se parkiras na parkingu, postavili one narandzaste cunjeve i po nekog policajca da skrece saobracaj, i to je to.
A ja nesto imam osjecaj da je Biden bezbjedniji u BG nego u recimo US. Najozbiljnije.

:think: A da nije ovoliko obezbedjenje zbog toga sto je iz sve snage aplaudirao i navijao kad su nas bombardovali?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Jedino što GSP tačno zna je da nema prevoza kroz Kneza Miloša od 9.30 do 22 h  :o
Ostale linije će po potrebi menjati trase u nekim periodima, uključujući i liniju br 15, koja ide iz Zemuna do Zelenog venca  :nokti:
Janko 23.7.2002.

maripoza

QQ sta vas je snaslo. :(

Idete li danas na posao? Videh da su neke pominjale na prvoj strani da nece....
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Ja ne pošto moram da prelazim most, a mm je otišao pošto on radi tamo na novosadskom putu, onaj potez gde je Metro. Tako da ne bi trebalo da ga kače neke od ovih blokada. Zvaću ga posle da vidim kako je stigao.

Praslin

Quote from: maripoza on May 20, 2009, 07:47:07 AM
QQ sta vas je snaslo. :(

Idete li danas na posao? Videh da su neke pominjale na prvoj strani da nece....

Moja kuma mora na posao iako firma nije takva da se ne može nadoknaditi propušteno.
Pri tom je firma na takvoj lokaciji da ona mora da prođe ceo centar, a stanuje na NBgd i još troje kolega stanuju na NBgd.
Međutim, gazda (koji je inače mamlaz i žešće me nervira) stanuje dve ulice od firme i treba mu 5 min. peške do posla, pa je proglasio da je danas radni dan kao i svaki drugi. Grrrrrrrrr!!!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Plava Baklava

Quote from: Lani on May 19, 2009, 10:03:23 AM
:girl_devil:

E ali stvarno bre, što više mislim o ovome sve se više nerviram. Obama je bio u UK prošlog meseca, video se sa pola državnog vrha, sa kraljicom, sa svima živima i sve se plašim da je London bio blokiran duže od 5 minuta.
Samo u našoj banani (i ostalim bananama sličnim njoj) je moguće ovako nešto.

Bio je Obama i ovde i sve bilo OK. A njegovi prethodnici su zalazili medju narod, eksponirali se po glavnim gradskim trgovima, da se rukuju s obicnim smrtnicima  :blink:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

disco2000

Quote from: NenaS on May 20, 2009, 07:23:56 AM
:think: A da nije ovoliko obezbedjenje zbog toga sto je iz sve snage aplaudirao i navijao kad su nas bombardovali?
Uh, kako se iznerviram kad se setim >:( al' dobro, nije tema

Lani

Quote from: Praslin on May 20, 2009, 08:09:53 AM
Moja kuma mora na posao iako firma nije takva da se ne može nadoknaditi propušteno.
Pri tom je firma na takvoj lokaciji da ona mora da prođe ceo centar, a stanuje na NBgd i još troje kolega stanuju na NBgd.
Međutim, gazda (koji je inače mamlaz i žešće me nervira) stanuje dve ulice od firme i treba mu 5 min. peške do posla, pa je proglasio da je danas radni dan kao i svaki drugi. Grrrrrrrrr!!!

Da, hebe se njemu.
Mamlaz  >:(

disco2000

A sta bi bilo da se Dave Gahan nije razboleo, otkazali Depeche??? :blink:

stacka

Quote from: AnaK on May 20, 2009, 07:28:06 AM
Jedino što GSP tačno zna je da nema prevoza kroz Kneza Miloša od 9.30 do 22 h  :o
Ostale linije će po potrebi menjati trase u nekim periodima, uključujući i liniju br 15, koja ide iz Zemuna do Zelenog venca  :nokti:

E shit.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Quote from: Marty Maraskino on May 20, 2009, 08:36:27 AM
A sta bi bilo da se Dave Gahan nije razboleo, otkazali Depeche??? :blink:

Možda se zato i razbolio :blink:

Ja sam stigla na posao :clap:
Policije ko mrava, na svakom ćošku.

Zamolili me u vrtiću da dođem po dijete što ranije.

AnaK

I ja sam stigla super. Ljudi su definitivno ozbiljno shvatili apele i frku, mnogo je manje vozila nego obično.
Verujem da će veći problem biti povratak, al' za to sam se spremila  :music:
Janko 23.7.2002.

stacka

Policiju smo videli cak i na Zvezdari gore kod nas... nisu normalni, uopste...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Bajdenov trougao
Američki potpredsednik Džozef Bajden će, iako još niko iz bezbednosnih razloga zvanično nije potvrdio njegovu trasu, sa aerodroma prvo doći u Palatu Srbije (1) na Novom Beogradu, gde će se sastati sa srpskim zvaničnicima i gde će biti održana konferencija za novinare. Posle toga, prema najavama iz Bele kuće, Bajden bi trebalo da poseti Skupštinu Srbije (2). Bajden će, tokom posete glavnom gradu, obići i Američku rezidenciju (3) na Dedinju, posle čega sledi svečana večera koju je organizovao Boris Tadić, predsednik Srbije.

Više o slučaju ovde
Janko 23.7.2002.