Sreda - horor u najavi/ i ponovo sreda 23.3

Started by AnaK, May 18, 2009, 07:28:16 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

a kakvo je sad ovo cudo?
na rts-u ide traka na kojoj pise: muskarac srednjih godina s bombom stoji na ulazu u zgradu predsednistva
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Dusica

Ma neki mucenik usao sa dve bombe, ili ce postici dogovor ili ce ih aktivirati :(

disco2000

JOs se uredno najavio mejlom jutros ili juce... kazu jednu je otkocio.

stacka

Quote from: Dusica on May 21, 2009, 01:08:11 PM
Ma neki mucenik usao sa dve bombe, ili ce postici dogovor ili ce ih aktivirati :(

kakav dogovor??? qq, ne mogu da verujem :(
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dusica

Kazu da je poslao 11.000 pisama oko pola 12 na sve moguce adrese :o

Dusica

Izgubio je valjda neki proces pred Trgovinskim sudom pa zbog toga, bar je tako rekla ona reporterka

Lani

disco2000

Koja ga je to muka naterala... :( meni, iskreno, bude zao nekog ko se na tako nesto odluci, kad je na ivici i ne moze da izdrzi...

janavi

i mi jutros čekali da pređemo preko autoputa, oko 20 minuta
malo sam zakasnila
al su shvatili da nema studenata, pa odložili početak ispita za pola sata :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

chokoladica

Ja sam danas isla na faks? Jel to danas bilo gore nego juce?? :lol:
Ajde, predjoh nekako gazelu, ali sam isla uzalud. Profesor odlucio da ne dolazi (iz NS). A onda, u povratku, krenem na plavi most, naravno guzva, a onda i sudar. I tako sam lepo ugasila auto, i blejala na mostu jedno 10-15 minuta (nadam se da mi se ne cini da je toliko trajalo pomeranje automobila koji su se sudarili ). Sve u svemu, zanimljiv dan kad je saobracaj u pitanju  :lol:

AnaK

Gore je bilo danas, jer je bilo neočekivano  :hm: Našla sam samo fotke s auto-puta.

Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000