Sreda - horor u najavi/ i ponovo sreda 23.3

Started by AnaK, May 18, 2009, 07:28:16 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja ne verujem da će prenoćiti, ali sigurno ima bazu za dnevni odmor i osveženje  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Quote from: janavi on May 19, 2009, 10:01:48 AM
pa jel neko čuo da se to planira i za četvrtak?
Ako se planira za četvrtak, ja ću otkazati časove za taj dan, pa ću nadoknađivati.nNikako ne želim da pokušam da dođem u Bgd u takvim uslovima.

Uh, bweee, što mrzim političare!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

janavi

ti još imaš časove?
kod nas uveliko ispitni rok
ja imam ispit u četvrtak
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

ja mislim da mi tu ipak ne mozemo nista  8)

janavi

pa mi ne možemo, to je tačno
ali mene jedino nervira to što ne možeš na vreme da se informišeš, pa neke svoje eventualne obaveze pomeriš
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Praslin

Quote from: janavi on May 19, 2009, 10:13:46 AM
ti još imaš časove?
kod nas uveliko ispitni rok
ja imam ispit u četvrtak
Imam sve do kraja maja. a ovde u NS čak i prve nedelje juna, što mi je potpuno nejasno jer ništa nisam gubila, ja sam gradivo već završila.

Koliko sam videla, pomerena je utakmica finala Kupa Srbije sa srede na četvrtak, što verovatno znači da dasa neće biti ovde u četvrtak, mada nije nemoguće da će sprespavati ovde, pa da će u četvrtak ujutro krenuti dalje. Nigde ne piše (i to verovatno nije slučajno) koliko će poseta tačno trajati.

Ma stvarno je smaranje i maltretiranje ljudi. A oni imaju internet, kamere, razne bežične veze, pa neka se lepo uključe i ispričaju do mile volje iz svojih bunkera! Ali, neee, moraju svi da vide kako su oni važni, kako su njehovi životi od nezamenljive važnosti i vrednosti... grrrr!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Mislim da ne ostaje, odmah posle nas ide u Prištinu.
Tamo će čitam proći kroz špalir učenika osnovnih i srednjih škola  :crazy: a dočekaće ga plakatima: Hvala Ameriko!  :crazy: :crazy:

Praslin

Ali šta je "odmah posle nas"?
Je li to sreda popodne ili četvrtak prepodne? Gde će frajer da spavka?
On je već danas u Sarajevu, pa će verovatno tamo da spava pre nego što dođe sutra kod nas? Ili ga možda voze uveče u Italiju ili tako negde na spavkanje?

Ih, bweee, mrzim što moram da mislim o tome gde će da spava korumpirani američki redneck!

bubi

bilo bi najbolje da nam svima Ameri plate na dva dana neki odmor kolektivni,i lepo prazan Beograd.
i njima i nama super.

Lani

Quote from: Praslin on May 19, 2009, 10:35:47 AM
Ali šta je "odmah posle nas"?
Je li to sreda popodne ili četvrtak prepodne? Gde će frajer da spavka?
On je već danas u Sarajevu, pa će verovatno tamo da spava pre nego što dođe sutra kod nas? Ili ga možda voze uveče u Italiju ili tako negde na spavkanje?

Ih, bweee, mrzim što moram da mislim o tome gde će da spava korumpirani američki redneck!

Pa napisala sam - mislim da ne ostaje (da prenoći). Iz vesti sam skontala da ostaje ovde par sati pa onda ide dalje.

Praslin

Baš smo sada roncali po netu i mm i ja i nigde zapravo nije navedeno koliko gde ostaje.
Njegova poseta Balkanu traje par dana, ali se ne zna gde će biti u kom trenutku. Možda će on doći već večeras u Bgd, ali se to krije zbog bezbednosti. Mislim da iz bezbednosnih razloga oni ne smeju da otkriju njegov raspored, pa tako mi ostajemo sa pretpostavkama.

Uh, još ću da vidim da li ću u četvrtak ići u Bgd.

Praslin

Koliko sam ja uspela do sada da provalim, dotični će biti danas u Sarajevu, sutra u Bgd, a prekosutra u Prištini. Nigde ne piše gde će da spavka, pa ja nešto zaključujem da će obe noći da prespava u Bgd, zato što:
1. je ranjiviji kada se kreće, pa ne verujem da će ga svake noći voziti u neku drugu zemlju na spavanje
2. kada već naprave bazu za njega, bolje je da to bude na jednom nego na više mesta, a onda je Bgd najzgodniji, jer je u sredini
3. U Prištini teško da će spavati, jer je tamo nemoguće napraviti nivo bezbednosti kao u Bgd

Dakle, moja je pretpostavka da će dotični noćas doći u Bgd (iako će se sutra prepodne praviti cirkus kao da je tek stigao), te da će ostati do četvrtka ujutru, kada će otići na Kosovo. Takođe, pitanje je gde će ići sa Kosova, da li će se vraćati u Bgd, da odatle leti za SAD...
Kako će se to odraziti na saobraćaj - čuće se!

I btw., dotični je već bio u Srbiji 2002., samo tada nije potpredsednik, već samo senator i predsednik neke komisije za inostrane poslove.

Lani

Upravo sam saznala da ne moram sutra na posao  :good:  :dance1:

stacka

Quote from: Lani on May 19, 2009, 11:24:30 AM
Upravo sam saznala da ne moram sutra na posao  :good:  :dance1:

Blagis tebi :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

:clap: Leni!

Baš sam pričala sa kumom - njen šef živi dve ulice od firme, koja je u Bulevaru, a većina zaposlenih je sa NBgd i 'ladno je šef objavio da sutra mora da se radi normalno sa obrazloženjem "pa krenite ranije" i "neće to biti tako kao što se piše".
Mamlaz!