Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

vrana

pa mozda ga ne voli, nego voli tu uspomenu

evo sad razmisljam, da li neka od vas mozda nosi nakit koji je dobila od nekog prethodnog decka? ja ne, ali nisam ni dobijala nista. da jesam, vrlo moguce da bih nosila.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

Quote from: vrana on December 22, 2014, 11:18:29 AM
pa mozda ga ne voli, nego voli tu uspomenu

evo sad razmisljam, da li neka od vas mozda nosi nakit koji je dobila od nekog prethodnog decka? ja ne, ali nisam ni dobijala nista. da jesam, vrlo moguce da bih nosila.

ja da...nema mi nikakvu sentimentalnu vaznost, no mi se svidja :girl_haha:
dobila sam od jednog decka bronzani lanac, sa neobicnim priveskom i unutra neki haos kamen...to bas cesto nosim...
imam dosta prstenja koje sam dobijala od ex-ova...vecinom srebro, lani style :girl_in_love:
sve nosim...isto kao sto cuvam i sve fotografije...to je sve deo mene, sto'b rekli, deo mog odrastanja, razvoja...

Lani

Koju bre uspomenu, nemojte da me zasmejavate, pričamo o Bekvalčevoj.  :crazy:

Od bivših momaka imam sve neke srebrne prstenčiće, minđušice, gluposti neke koje sam prerasla ali imam i jedan lep i vredan privezak sa malahitom, neki fensi čipkani rad, ma divan je. I godinama ga nisam nosila i jednom prilikom sam ga stavila, mm me pitao šta mi je to, kao vidi ga prvi put i ja, šta ću... kažem da je poklon od jednog daaaavnog dečka i ovaj se naljuti.  :lol: U stilu kako mogu da nosim poklon od nekog drugog a imam toliko nakita od njega. To da nema nikakvu sentimentalnu vrednost odavno za mene već da ga nosim jer je prosto lep, to mu nije bio neki argument.
I skinula sam. U principu ne bih ali pošto on nikad nema takve ispade, shvatila sam da mu je to big dil čim je tako reagovao.
Eno ga sad u kutiji sa nakitom, čeka neke bolje dane, tj. ako se Iva ili Una jednog dana smiluju pa požele da ga nose.

vrana

a pa ne bih ni ja nosila ako bi mm-u smetalo
jedino sto ja ni od njega nemam nikakav nakit, osim te burme  :lol:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

A ja stvarno imam, jer mm zna da ja najviše volim da dobijam nakit i da volim da se kitim kao NG jelka  ;D pa se onda toga za ovih skoro 12 godina koliko smo zajedno nakupilo dosta... I s te strane je u pravu, zašto pored svega toga da nosim baš ovo, bez obzira što zaista nema više ni trunku sentimentalne vrednosti. Ma ne znam, pretpostavljam da ni meni ne bi bilo pravo da on nosi na sebi neki poklon bivše devojke, razumem ja to.

vrana

i ja razumem  :)
a bas mi je lepo sto ti kupuje nakit. jel ume uvek da ti potrefi ukus?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Sada već ume ali sam u početku ja morala da sugerišem a često i prstom pokažem  :lol: šta želim, tj. šta mi se sviđa.

vojka

Nemam poklone od bivsih, nesto Nisu bili darezljivi na tu temu  :lol:
A slike sa bivsima mi stoje kod mojih  ;)
A skoro je coka nasla neki poklon od druga iz osnovne skole, koji mi je poklonio jos dok smo bili u skoli, neka mala kutijica za dzidzabidze
Kakva inkvizicija sa njene strane  :lol: dok sam objasnila odakle, ko, zasto I sl  :crazy:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

E ja sam slike sve pobacala... Vidiš mm nisam pitala šta je radio sa svojim starim slikama, možda su kod sveki.  :think: ;D

vojka

Kad vec to rekoh, trebalo bi da posklanjam sve te slike, da ih coka ne nadje  :lol:
Samo da nadjem vremena da odem do mojih, Doduse ne ide ni ona cesto tamo pa se mozda I spasem :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Blue

nista od nakita ni vrednih stvari nisam dobila ni od koga  :crycry:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

senka

ja sam od bivšeg dobila prelepu kutiju za nakit, nemam pojma gde mi je to...šta je bilo s tim...
neke slike sam imala, valjda ih imam još, ali ni to ne znam gde mi je...mm-u ne smeta
i meni ne smetaju slike njegove bivše i njen dnevnik koji mu je poklonila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

meni ex muz nije kupovao nakit
Stiv kupuje i to dosta i nikad nemam zamerki na ono sto odabere (mislim ako moze da mi ubode senku za oci ili karmin, nakit mu dodje pis of kejk)
Doduse u prvoj godini nase veze mi je zamenio apsolutno svu garderobu i ves i obucu koju sam donela iz braka sa exom :lol:
Ovo mi je nekako bio hint da stvari od bivsih nemaju prodju kod njega :lol:

vrana

jao senka, bivsa devojka mu poklonila svoj dnevnik   :crazy:
ja svoje dnevnike vise ne smem ni samoj sebi da pokazem a kamoli nekome drugome, posebno ne onima koji se u njima spominju kao glavni junaci  :girl_haha:

slike sa bivsima sam povadila iz albuma kada sam pocela da zivim sa mm, i ostavila ih kod mojih zajedno sa dnevnicima

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja bih taj dnevnik bivše devojke ritualno spalila na lomači nasred dnevne sobe.  :rofl: