Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Glitter

Ja sam danas bila raspolozena za ljubljenog porcelanca :love32:

Lani

kalimero

divan je porcelanac  :girl_in_love: i tebi sjajno stoji.....

8u1 kupljen, nokti skraceni do zivca  :girl_cray:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

sad polako 8 u 1 i cim prestanes da obracas paznju oni izdzikljaju  :crazy:

hvala devojke, porcelanca obozavam i on mi je vesnik proleca  :girl_haha:

AnaK

Divan  :girl_in_love:
Ja sam danas većala sama sa sobom između Zoye Blu, i nekog nudaća, i pade nudać. Mogla bih  Blu ovih dana  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam danas Watermelon, nisam ga dugo mazala.  :girl_in_love:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:bighug:

Ni meni nokti nisu baš u sjajnom stanju (opet listanje) ali rešila sam da ignorišem. Za sada...

AnaK

I meni, mažem 8u1 kao bazu.
Janko 23.7.2002.

Lani

E da, ponekad ga namažem kao bazu ali očigledno to ponekad nije dovoljno.  :think:

Glitter

Meni je 8u1 obavezna baza drugu i ne mazem
A moj palac leve ruke bolje da ne pokazujem :crazy:
U novembru sam pokidala zanokticu umesto da je samo poguram i sa zanokticom odvalim par slojeva nokta pri korenu. Bilo bolno malo krvi malo gnojilo i na kraju zaraslo, medjutim ostala rupa na tom delu nokta i kako je nokat rastao ja uvek imala tu grbu. A onda udubljenje/ grba dosli skoro do ivice nokta i posto sam tu oljustila dobar gornji sloj nokat ostao jako slab. I ja ga kao mazala odrzavala i  pre mesec dana probala neke cizme i na ziper pocepam nokat uzduzno po sredini. Sad mi je palac kriminalan nokatna ploca skracena za pola cm do zivca i dalje. Sa strane povremeno zagnoji nosim flaster vec nedelju dana jer me boli bas

I tako
Kad iskukah :crazy:

kalimero

kad si vec kod palca leve ruke, sad kad zagledam vidi se flaster na tom pomenutom palcu na prvoj slici porcelanca  :girl_haha: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

boli boli  :crycry:

za sada sam ga ostavila na miru i ignorisem ga koliko mogu nadajuci da ce da pocne da raste :crazy:

ali za nauk svima, povlacenje zanoktica ne kidanje i seckanje  :baba:

Lani

Jao Glitt  :nokti2: :crycry: i zvuči jako bolno.
:bighug: