Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cayca

Quote from: AnaK on April 27, 2015, 12:03:09 PM
Da li nešto može da zameni Evelin 8u1?
Ovaj neki senfžuti deluje zanimljivo, ja nisam nikad čula za njih  :-[

Nail Repair je kao Eveline 8u1, ali se koristi malo drugačije. Jači je pa ga ne bih preporučila za upotrebu umesto baze češće od jednom nedeljno. Imaju i neformalinski tretman koji se zove Nail Revive, ali njega nisam probala pa ne znam kako se ponaša. Takođe imaju i keratinski tretman koji je blaži od svih formalinskih pa mu je potrebno duže vreme da deluje, ali zato ne izaziva krtost noktiju.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Hvala c.  :kiss1:
Ovaj keratinski tretman ne zvuči loše.  :think:

AnaK

Na onom blogu koji sam ostavila su utisci baš pozitivni, mislim da bih mogla da mažem još malo 8u1 pa da postignuto održavam keratinskim.  :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

pala i flowerista za slobodu ;D

lani videh danas butter london muggins, nije mi se dojmio u bocici a nije mi se isprobavao za 12 funti :crazy:

Lani

Ma ima garant da se nađe nešto jeftinije na tu temu. IskopaT ćemo.  :turpija:

Glitter

u stvari najveca kocnica mi je bilo to sto ne znam kakva im je cetkica, preko cene bih jos i presla ali ne ako je mazanje mucenje kao kod chanela :crazy:

cayca

Butter London ima dugu okruglu (da ne kažem metlastu) četkicu. Sa slika mi se čini da je Muggins iz iste kategorije kao Sprog i ako je tako onda je ta četkica sasvim dobra. Mislim da bi mogla biti problematična za pastelnije boje, ali za ove lakane kreme je dobra.

http://www.wellsphere.com/skin-beauty-article/manicure-monday-butter-london-in-muggins/1988461

Lani

Imam ja jedan Butter ali mu se nešto ne sećam četkice...

cici

Glitter

Lani

E jeste cici, mislim da je i moja tako neka četkica, znam da nisam bila oduševljena...
Kad smo već kod četkica, da li se meni čini ili su Essie nešto deblje nego ranije?  :crazy: Garden četkica mi prelazi komotno preko svakog nokta u jednom potezu (a znate da ja imam noktiće lopatice  :lol:), dok sam mali prst ubrljala jer je naravno, pošto je tako široka, zahvatila i zanokticu.

Glitter

ja nisam :lol: moram da obratim paznju :lol: meni su essie laki pa laki za mazanje  :girl_in_love:

Lani

Pa i meni, ali ovo sad nešto suviše lako.  :lol: :crazy: