Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

biram boju za sutra, skinula sam lak pre sat-dva i mislim da je ovo najduže što mogu da gledam "gole" nokte

mislim da će biti dressed to kilt essie

Lani

prevodilica

predivan, jer na prvi pogled, u bočici i na slikama deluje tako konvencionalno, tja još jedna crvena
ali na rukama tek dolazi do izražaja koliko je lep

kalimero

i ja biram boju za danas...... bela?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Da  :clap:
Ja sam baš pre neki dan imala Snow, potrošila sam ga više od pola, još malo pa je vreme za novi, bukvalno ne pamtim kad sam neki lak morala da dokupljujem.  :lol:

monochrome

jao anak, koji si ti bre serlok :kiss1: :kiss1:
hvala puno :bighug:
savrsen mi je taj lak!
lani, danke i tebi za savet :kiss1:
i to cemo da isprobamo...sad sam se opako primila na mat sivce :girl_haha:

Lani

:kiss1:

Namazala sam Best ball gown ever preko Bikinija, mnogo dobro izgleda.  :girl_in_love:

Glitter

dajes mi ideje :lol: mogla bih i ja neki glitter...doduse jedini koji imam essie glitter on top :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

U DM u merkatoru Essie letnja kolekcia na popustu, 685 ili 665 din, nisam sigurnal

AnaK

Divan je onaj essence metalik plavac, baš divan  :girl_in_love: A ovaj mi je sledeća kupovina:

http://www.pazurkinaobcasach.pl/2013/06/golden-rose-rich-color-19-vs-impression.html

Liči mi na essie garden variety  :think:
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

ja otisla na pedikir, strawberry margarita  :love32: bas mi je lep i imam neki lep dizajn :)
Luka ,09 April 2005

cici

Ti ga bas cesto mazes kad radis pedikir. Divan je.

Lani

Super je on.  :girl_in_love:
Ja sam danas baš otvorila sezonu neonskih na nogama sa Thistle... obožavam.  :girl_in_love: