Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

to je i najvažnije :lol:

odustala sam od kupovine, dođoh sad sa posla smlavljena, a čeka me još dosta rada i kod kuće :girl_sigh: tešim se da nisam ni napravila neki uži izbor koji bih htela, mada neki bi se našao, sigurna sam

Lani

Uzela sam Clambake i Maksimilijana, samo oni su i bili u DM-u na Bežanijskoj kosi od ovih što me zanimaju.
Kali, divno si se ponovila.  :girl_in_love:
AnaK koji si na kraju uzela, Liras? Ne zezam se, stvarno pitam, sludele ste me.  :rofl: :girl_wacko:

Kali, doneću ti ja Button na neku od kafa, ti takve boje retko mažeš pa bolje prvo da ga probaš.
Ja ga inače baš volim, to je moj prvi Essie ikad kupljen. :girl_in_love:

edit: Clambake je POTPUNO SAVRŠEN.  :clap: Izvinite što vičem  :lol: ali oduševljena sam. Nije narandžast, kako deluje na nekim svočevima, samo je crvena sa jakom primesom narandžaste, to su meni omiljene crvene. Formula odlična i, iako je jelly, savršeno pokriva iz dva sloja mada je i prvi sloj sasvim solidan i nimalo providan. Sad ću odmah da ga mažem. smajli-koji-trlja-ruke
I Maksimilijan je lep, na meni je svetlo siv više nego svetlo plav.  :girl_haha:

AnaK

Quote from: Lani on May 09, 2015, 03:53:07 PM
AnaK koji si na kraju uzela, Liras? Ne zezam se, stvarno pitam, sludele ste me.  :rofl: :girl_wacko:

Da, da  :girl_haha: Bila sam sa limunčicom, i vidim Lili, i kažem - e, da svratimo da kupim lak. Kaže ona koji? Ja reko' malinu, prepoznaću ime kad ga vidim  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Kali, iste dileme imamo :rofl:

Zumbulica

J kupila, prvi za poklon, drugi sebi. Prvi je Turquoise and Caicos, a drugi Style cartel.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

zumbi :clap:
merkala sam i style cartel, i licorice, ali mi promakli u ovoj turi

Lani

Uh, što je dobar SC.  :good:

Glitter

prevodilica

kalimero

flowerista je prelep  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

a chincilly je na mojim rukama onako pravo siv  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

Moram da probam licorice na nekoj narednoj kafi

Vila

Style Cartel je fantastičan :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

Marg, crno pa se ne vidi... :lol: