Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Zumbulica on June 19, 2015, 12:21:03 PM
Jel su ovo tvoji svocevi?  :nesvest:
Ajde brzo ti i Lani da se uozbiljite i makar jedan blog napravite, svi cemo da pomazemao  :baba:
Jesu :)

Glitter

Znaci bar 6 meseci zivota u UK ( znaci ne na turisticku vizu)
Odobren leave to remain (dakle neogranicena boravisna dozvola)
Work permit (koja se dobija u zavisnosti od prethodne stavke, dakle student koji se skoluje u uk ima delimicnu radnu dozvolu ne punu i onda im se to uklapa u ono pro rata)

Ja cu imati punu radnu i neogranicen boravak ali tek za 3do 6 meseci, ako tada budu imali otvoreno prijavicu se

Glitter

Mislim poslala sam im mail da ne bude da izmisljam :lol:

Unabebili

Quote from: Glitter on June 19, 2015, 12:34:56 PM

Ja cu imati punu radnu i neogranicen boravak ali tek za 3do 6 meseci, ako tada budu imali otvoreno prijavicu se

volim nacin na koji razmisljas  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Glitter

mislim nije to plata od koje ovde moze da se zivi ali nama moze puno da pommogne pa sto da ne, oni ocekuju da se testira 50 proizvoda mesecno, to je realno 5 do 10 radnih dana, 5 ako je bas hica, 10 laganica

zato je malo zajebano ono pro rata u plati :lol:

Unabebili

na stranu sto bi radila ono sto bas volis....
meni je to jedan od kljucnih momenata kad postoji mogucnost da biras posao  :love32:

a ti ovo volis  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Zumbulica

Jao Glitt, kako bi ti ovo leglo  :girl_in_love: :good:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Drugarice, na maxic kafi me je neko pitao za svetlo ljubičasti lak, ali ne mogu da se setim ko...
Enivej, videla sam juče jedan od ovih novih Rita Ora rimelčića, presladak je! To je ovaj, Wild-er-ness.

cici

Ali ti nisi imala ljubicasti lak taj dan.

Lani

Nisam, nego smo nešto pričali o ljubičastim lakovima in general pa me je neko pitao koji da kupi, ja se setila Essie Bikini so teeny i Lilacism ali sinoć videh i ovaj, dopao mi se, pa da preporučim i njega.  :)

cici

cayca

Quote from: Unabebili on June 19, 2015, 11:34:24 AM
a uvek se moze pokusati sa recenicom:
- Iako pravila nalazu da je Uk kandidat pozeljan, iskreno mislim da moje dugogodisnje iskustvo u ovoj oblasti moze znacajno doprineti vec postojecem uspehu vase firme

Zapravo ne može tako. Delom zbog onog što je Glitter napisala, a delom zato što Royal Mail ima stroga pravila za slanje lakova. Royal Mail ih šalje samo unutar UK, a za međunarodno slanje mora da se koristi špediter.
Prošle godine mi je iz UK stigao paket sa pločicama i lakovima za recenziranje preko špediterske firme i morala sam da platim 9000+ troškove carinjenja. Ne samu carinu, koja je ispala nešto malo, nego izradu glupih carinskih papira.

Glitter

Quote from: cayca on June 20, 2015, 10:48:29 AM
Zapravo ne može tako. Delom zbog onog što je Glitter napisala, a delom zato što Royal Mail ima stroga pravila za slanje lakova. Royal Mail ih šalje samo unutar UK, a za međunarodno slanje mora da se koristi špediter.
Prošle godine mi je iz UK stigao paket sa pločicama i lakovima za recenziranje preko špediterske firme i morala sam da platim 9000+ troškove carinjenja. Ne samu carinu, koja je ispala nešto malo, nego izradu glupih carinskih papira.
da i ovo sam zaboravila :good:

Finalina