Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: disco2000 on January 04, 2015, 09:53:56 PM
Sta mislite, kad ce 50 nijansi da stigne kod nas? :think:
onda kada ja dobijem vizu :D

cici

Zoye su stigle, sve je stiglo.

Lani

Koje Zoye su stigle cici, mislim šta je poslednje stiglo?

linga

Ja se nikad neću uklopiti u vaše enormno znanje, ali uživam, na svoj način. Častila sam se ovih dana C glaze Atlantisom, baš mi je praznični  :girl_haha:

disco2000

Quote from: Lani on January 05, 2015, 09:51:33 AM
Koje Zoye su stigle cici, mislim šta je poslednje stiglo?
Nisam cici, ali ovo sam procitala pre neki dan :D
"Tako su se poslednje nedelje decembra u prodaji našli letnja, jesenja, zimska, PixieDust, među kolekcije... "
http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2015/01/noviteti-decembar-14.html

Lani

Najs...  ;D :turpija:

Ček, pa to onda znači da je stigla i Sansa?  :clap:
:sreca:

Ultra sun here I come. :sreca:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vockica

Jedno pitanje...trenutno imam gel na mojim noktimai neki beli ombre, nisam htela frenc jer mi se brzo vidi nokat ispod...i ovo mi je onako bzv ali nema veze...cekam da skroz izadje moj nokat.E sad...hocu da krenem sa evelinom ali da li da mackam cim krenu moji nokti ili kad skinem gel.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Probaj na noktu malog prsta, ako ti nije suviše tanak nokat posle skidanja gela da li te boli tj. peče, mada ja čisto sumnjam da ćeš odmah moći Evelin. Može da se desi da ti budu suviše osetljivi nokti neposredno posle skidanja gela, tj. vrlo verovatno da će biti.  :(

kalimero

ako sam dobro shvatila vocka ceka da izraste njen nokat a ne skida gel, onda joj ni nokatna ploca nece biti ostecena :think: onda moze eveline odmah, je l da?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Vocko otpisi evelin bar mesec dana posle gela, mnogo boli. I to bas boli ne pecka nego jeziv bol te preskoci.
Ono sto sam ja radila je istanjila gel turpijom (imala sam neki burgundi, take bas taman) pa sam prvih mesec dana mazala nokte normalno preko tog tankog sloja gela i moj nokat je rastao ispod. Posto gel ne moze po prirodi stvari da ti ostane na noktiima dok izrasta tvoj nokat izgleda ruzno i otkinuo bi se bolje da ga samo stanjis pa furas tako dok drzi. Stvarno se pre ili kasnije olepljuje u delovima ali nisu dzombe nego listici gela. Posle mesec dana uvedi evelin preko celog nokta (tj tvog izraslog i onog dela sa gelom) i slobodno neku bazu koja je deblja jer su nokti u toj fazi jezivo tanusni (ja sam tada stavljala dva sloja evelina sloj neke debele baze (mislim da je bila akril baza sally hansen-nije pravi akril samo je deblje pa onda dva sloja laka i nadlak i i dalje su nokti bili tanki :crazy: )
I racunaj na 5 meseci oporavka. Ali vredi i ne posustaj :kiss1:

AnaK

Quote from: kalimero on January 05, 2015, 10:52:45 AM
ako sam dobro shvatila vocka ceka da izraste njen nokat a ne skida gel, onda joj ni nokatna ploca nece biti ostecena :think: onda moze eveline odmah, je l da?

I ja shvatila ovako  :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Nece gel toliko dugo stajati na noktima. Korekcije idu na 4do 6 nedelja posle tog vremena ako se ne uradi gel se potklobuci proma vazduh, nokat se masti ispod gela i najbitnije nokat dok raste menja oblik u razlicitim delovima a gel to ne moze da isprati nije flekaibilan dovoljno
Uvek moze da pokusa
Meni nije uspelo a pokusala sam i taj nacin

kalimero

gde  smo bese one crvene essike stavljali?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vockica

Da, mislila sam da mazem evelin na svoj nokat koji izrasta. U medjuvremenu da skracujem turpijom. Nije debeo sloj gela pa mislim da nece biti toliko ruzno, u svakom slucaju cu pokusati da stanjim gel ako bude bas bas vidljivo...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.