Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

moram da ga uporedim sa onim zelenim macom koji imam dugo
i da skinem sutra da vidim ofarba li me  :nokti2:
inace formula je predivna bas

Lani

Ma i ako ofarba, jedno malo energicnije pranje kose meni obicno resi problem.  :kiss1:

Glitter

nisam pominjala nedavno resim da namazem eastern light, mnogo mnogo ga retko mazem zbog cetkice i ovaj put se nakanim
iste veceri pravila mafine sa borovnicama i one mi ofarbaju i nokte i lak i zanoktice i prste i sve
isla sam kao ganka dva dana modra i strokava (luking lajk)  :crycry:

cici

Farba nokte i ima neki shimer koji se vidi samo ako se zagledas na jakom suncu, dakle prakticno je nevidljiv Sto se mene tice moze da prodje kao krema..

kalimero

Flowerista, konacno namazani nokti posle mesec dana....  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

samo da prijavim da mi amazon nije ofarbao nokte (cak ni zanoktice kako umeju tamni lakovi) i da nema nikakav simer cak ni na suncu  :girl_haha:

cici

:o mi nemamo isti lak definitivno :lol: mada nisam ga mazala mesecima, ne secam se za shimer vise ali sigurno farba :lol:

Lani

Danas na kasi u DM-u na B. kosi puna korpica Esika  :clap: :girl_in_love:, iskopala sam poslednje primerke Style huntera i Dress to kilt za 329 din. :sreca: Jedan od ta dva ću da dam snaji, samo da vidim koji... I Blossom dandy sam uzela, on je snižen na 685. Većina iz korpice je ili 685 ili 475. Ima i onaj divni braon iz mislim jesenje kolekcije, Partner in crime, oko njega sam se dvoumila šta ću ali imam već sličan pa sam odustala. I Style cartel je snižen, kao i Take it outside, Roarrange, Strutt your stuff, Flowerista, Petal pushers, ma svašta nešto.

cici

Ja obilazim petal pushers od ka je izasao i nikako da ga uzmem, sve mi kao vec isti na nesto sto imam a ne znam sta :rofl: a realno nije tako poseban.

Lani

Lep je on meni ali pošto imam Cement, ne treba mi.

cici

Glitter

ja dobila opi int'l crime caper iz muppet kolekcije
mislim nije moj stil, lep je biserni
al to nisam ja

Vila

Kali, samo da ti kažem da je Ksenija oduševljena onim muljavim zelenim :girl_haha: :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

Vilo, bas mi je drago  :clap: :kiss1:

sad mi sledi biranje lakova za more   :turpija: taman noktici porasli  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

A ja sam u mrzeš fazi.
Ponela jedan lak na more i ne mazem ga :turpija: