Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Stvarno mi nije palo na pamet da se prodaju  :-[
Janko 23.7.2002.

cici

Imas na ani celu temu, trenutno Malo prase prodaje deo svoje kolekcije vrlo povoljno.

Lani

Quote from: cici on August 29, 2015, 09:00:48 PM
Imas na ani celu temu, trenutno Malo prase prodaje deo svoje kolekcije vrlo povoljno.

Ona je batalila blog?  :(

cici

Mislim da jeste, bar za sad. Nadam se da ga nece ugasiti jer su joj slike odlicne i verne a bilo bi super i da ga prosiri.

kalimero

na moru maza sve neke no nameove, ali birano po bojama - Beneton plava i zelena , crvena, koral, bela i narandzasta..... najvise mi legla ta narandzasta :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Šta je ovo, jednom nedeljno se neko javi na temi...  ;D
Jel sve mažete 8 u 1 ili vas samo mrzi da pišete?  :lol:
Opet sam ispravljala nešto one sa Essie FB strane, blokiraće me na kraju.  :lol: Jbt, ne znaju kako im se zovu sopstveni lakovi, pa ja to ne mogu da prećutim.

Ko šta ima namazano? Ja Zoyu Blair.

Glitter

Nista vec par dana :D skratila sam nokte jer sam palac desne ruke polomila onako duboko u meso pa boli boli :crycry: nestto cu da namaze kasnije nadam se

AnaK

Ja svaki dan menjam :lol: ne znam gde mi je TC pa se iskrza. Trenutno neki plavi.
Janko 23.7.2002.

Margarita

Ja furam 8 u 1, mrzi me da mazem :-[

disco2000

Trenutno Hide&Go Chic i Garden Variety, pre toga Cement... a pre toga Pedal Pushers i Watermelon, eto izvestaj iz glave :lol: A, da, jos i The World is not enough...

Zumbulica

Ja sam imala Got the blues for red za Frankfurt, otad nista  :-[
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Na nogama penny talk, na rukama too, too hot
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

ja Licorice, boze kako je prelep  :girl_in_love: :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.