Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

otvorise radnju Kiko u Bathu ;D nagrdila sam :lol:
(cena lakova 2.5£)

danasnji pazar su ovi

kiko 255

kiko 280

kiko 504

kiko 335

cici

Lani

O lepi lepi.  :girl_in_love: Super oni boje imaju.

Lani

Da prijavim da je plavi Kiko strava!  :clap: :respect:
Tako je upadljiv, baca malo na neonca, što je naravno plus. Odličan je, baš mi je nekako super odskakao od ovog sivila i kiše danas.  :girl_in_love: I formula je dobra, malo gušća ali bez problema može jedan sloj. I četkica je debela.

Margarita

daj da vidimo na tvojoj ruci :love32:

Lani

Mardž, mazala sam ga jutros u 3 :rofl:, sačekaću kad ga namažem bolje i kačim, obećavam. :pioneer:
A i kad ugrabim možda neko sunce napolju, biće lepši tako sigurno.  :think:

Margarita

Lani

Znam da smo već kačili, ali moram još jednom da se oduševljavam CG jesenjim lakićima, boje su vrhunske, bukvalno nema nijednog koji mi se ne sviđa. Čak i one već viđene boje, ma sve su lepe. Onaj svetlo sivi, lepšu svetlo sivu nijansu nisam videla nikada  :girl_in_love:, pa zeleni, pa onaj patlidžan sa šimerom. Čak mi se i onaj braon šimer dopada a to nikad na sebe inače ne bih stavila.  :crazy: :lol: Jedva čekam da stignu.  :clap:

Ovde su svi svočevi u krupnom planu.

http://www.cosmeticsanctuary.com/china-glaze-fall-2015-the-great-outdoors-collection-swatches-review/

prevodilica

Za mene moliću fino zapakujte ovu četvrtu kolonu :turpija:

Lani

Da uzmemo ćero sve četiri, neće se bace...  :lol: :rofl:

Jeste videle?  :clap:
Ove godine je la mama izrazila želju da ide sa mnom.  :turpija:

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Konačno sam kupila sivi lak koji mi se dopada kako mi stoji  :girl_haha: Moraću da probam i ovaj CG iz nove kolekcije, mnogo mi se dopada nijansa. Moj je ovaj.

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: Lani on October 01, 2015, 10:36:46 PM
Znam da smo već kačili, ali moram još jednom da se oduševljavam CG jesenjim lakićima, boje su vrhunske, bukvalno nema nijednog koji mi se ne sviđa. Čak i one već viđene boje, ma sve su lepe. Onaj svetlo sivi, lepšu svetlo sivu nijansu nisam videla nikada  :girl_in_love:, pa zeleni, pa onaj patlidžan sa šimerom. Čak mi se i onaj braon šimer dopada a to nikad na sebe inače ne bih stavila.  :crazy: :lol: Jedva čekam da stignu.  :clap:

Ovde su svi svočevi u krupnom planu.

http://www.cosmeticsanctuary.com/china-glaze-fall-2015-the-great-outdoors-collection-swatches-review/
Skoro svi mi se svidjaju, neki izrazito  :girl_haha: :girl_in_love:
AnaK  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Ja sam juče kupila ovaj, čini mi se da baš liči na ovaj AnaKin :)

AnaK

Liči  :girl_in_love:  Ima taj neki ljubičasti podton (kako je Kali zaključila, ja nisam umela da definišem), koji na meni ne deluje kao na kadaveru (što bi vrana rekla  :girl_haha:)
Janko 23.7.2002.