Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

mislim da jeste finka  :think:

ja danas vested a vec sutra moram da smislim nesto drugo....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: Blue on October 17, 2015, 12:13:29 AM
Izvinite sto upadam kao padobranac na ovu temu...

Da li je neka od vas probala one Shellac lakove i kakvi su utisci?

http://www.shellac.nl/

Prosto mi deluje neverovatno da toliko dugo traju (2-3 nedelje), a ako je vec tako i nisu stetni, da nisu potisnuli standardne lakove.

Never gonna happen.  :lol: :turpija:
Nisam probala.

kalimero

Blue, nije svakome to presudno kod lakova  :turpija:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

ja sam uradila French manicure sa Shellacom (posle 3 godine konacno uspela da nadjem vremena za to :diva:) i rekli su mi da ce trajati 2-3 nedelje minimum. inace imam jako los kvalitet noktiju, da gori ne mogu biti, lome se i neravni su... e pa da vidimo i to cudo  :think:

da li je sada French demode?
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Blue

Quote from: kalimero on October 17, 2015, 07:41:40 AM
Blue, nije svakome to presudno kod lakova  :turpija:

moguce da nije onima koji imaju jake nokte, ali ako su slabi kao moji, onda to koliko lak izdrzi na noktima jeste bas bitno. ja ako sama namazem obican lak na ruke, izdrzim mi da bude lep dan-dva (a na nogama gde su mi nokti cvrsci recimo nedelju-dve), a ako odem na manikir i oni mi namazu onda izdrzi tri-cetri. tako da mi ove 2-3 nedelje zvuce kao naucna fantastika...videcemo  :think:

vrana

Blue, izgleda da jeste

Kada sam pre par meseci u saolnu trazila da mi urade french, ova me devojka zblanuto pogledala i obratila mi se sledecim recima: Tijana, 21. je vek, 2015a godina. I ti hoces french?? Znas li ti koliko zena prolazi kroz ovaj salon? I od svih njih, znas koliko njih radi french? JEDNA. I ta jedna je baba. A ni ona ga vise ne trazi.

:lol: :lol: :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

blue ja sam uradila jednom i nikad vise i oda tada sam opsednuta lakovima (nazvacemo ih obicnim, mada je to samo opi ski :lol: )
odvalilo se posle 14 dana bilo jako ruzno a ispod je nokat bio beze

muz inace juri da mi kupi dior metropolis  :girl_in_love:

Lani

Ja nemam jake nokte, listaju se večito a opet ne želim na noktima da držim lak duže od par dana, sve je to individualno i nema veze sa jačinom i kvalitetom noktiju.
Ne znam da li je french demode, ja ga relativno retko viđam u poslednje vreme, pa možda je to neki znak.  :think:
Svakako mi je lepše namazati neki običan nežno nude lak (npr. Essie Vanity fairest) nego french.
Sa Vanity fairest ruka izgleda baš onako nežno i uredno.  :girl_in_love:

Glitter

ja nisam impala french na noktima godinama

Lani

vrana

Pa da, ocigledno nisam dovoljan entuzijasta  :lol:
Meni uopste nije toliko do menjanja boja, koliko mi je vazno da mi budu lepi nokti, tako da mi odgovara to sto mi dugo stoji, jer onda ne moram cesto da mazem
Ali moja promena se ogleda u tome sto sam pocela da eksperimentisem sa bojama, to me trenutno uzbudjuje
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

meni lepo izgledaju samo dok se lepo sija i nema bele crte, cim to pocne udari mi ocd u glavu i to je to :lol:

Blue

Quote from: vrana on October 17, 2015, 10:38:02 AM
Blue, izgleda da jeste

Kada sam pre par meseci u saolnu trazila da mi urade french, ova me devojka zblanuto pogledala i obratila mi se sledecim recima: Tijana, 21. je vek, 2015a godina. I ti hoces french?? Znas li ti koliko zena prolazi kroz ovaj salon? I od svih njih, znas koliko njih radi french? JEDNA. I ta jedna je baba. A ni ona ga vise ne trazi.

:lol: :lol: :lol:

uzas.  :rofl: :lol:

a ja ga toooooliko volim  :girl_cray:

Quote from: vrana on October 17, 2015, 10:40:55 AM
Pa da, ocigledno nisam dovoljan entuzijasta  :lol:
Meni uopste nije toliko do menjanja boja, koliko mi je vazno da mi budu lepi nokti, tako da mi odgovara to sto mi dugo stoji, jer onda ne moram cesto da mazem
Ali moja promena se ogleda u tome sto sam pocela da eksperimentisem sa bojama, to me trenutno uzbudjuje

isto ovako. meni je French dobar jer nije upadljiv, a meni licno, posto imam i cudni oblik noktiju (sacuvaj-me-boze kud ga nasledih), nekako on mnogo bolje stoji nego lak u boji - makar tako ja mislim.

dokumentovala bih to i fotkom, ali se plasim, jer stvarno nemam cime da se mnogo hvalim  :crazy:

vrana

e evo ja cu sad ici na mazanje, pa cu vam slikati lak prvog dana i slikacu vam ponovo za desetak, 15 dana, da vidite
Mozda ja nisam toliki ocd, ali stvarno mi se cini da bele crte nema, i da je sjaj tu. Jedino sto nokat malo izraste, ali ni to nije strasno, posebno ako se prethodno uradi manikir pa su i zanoktice uredne (sto ja danas necu stici da uradim)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

da slikas i lak za nokte posto mislim da koriste neki od dugotrajnih, tipa opi shine

ja ne sumnjam uopste u to sto pricas, lak nam se skida samo zato sto nokat luci ulja, masti se i prakticno odbacuje lak, nekome se maste brze i jace, nekome sporije i slabije, otud po salonima oni zlobni prajmeri koje stavljaju da isuse nokat pre svega ostalog  :innocent: