Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Jao crveni lakovi, konacno moja tema  :girl_haha:

Obozavam malagu, a i big apple, mada vise od big apple volim red hot rio

a sutra cu da namazem mac cream shirelle, mislim ne znam da li mu je to ime, valjda jeste

a pritom jos nije proslo dve nedelje od mazanja lazne fuksije, al pod dejstvom ove teme, poceli su i mene nokti da svrbe pre vremena, cak razmisljam i koji cu novi lak da kupim za kucno mazanje  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:lol:

Greota bre traćiti onako lepe nokte na samo 2 boje mesečno.  :girl_haha:

AnaK

Meni bi to 2 nedelje bilo savršeno. Kad mi se menja, menjam, kad ne, ne moram  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

vrana

Pa i ja tako razmisljam, ali mi se zavrtelo u glavi od ovolikih boja na temi  :girl_in_love:

Anak, ovaj tvoj mi se svidja bas za to dugotrajno nosenje, uz sve moze da ide savrseno  :good:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Vila

mene je ovo vreme inspirisalo da namažem ultra pink lorealče :girl_haha:
dreče mi nokti, milina :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

ksenci

Pozdrav devojke, prvi put pisem, ali duuugo vas citam i moram da vas sve pohvalim, puno korisnih saveta sam pokupila na ovom forumu. Naime, ja sam lakoholicarka u povoju jos uvek, ne mazem nokte novim lakom svakog dana, ali se trudim da su mi uvek uredni i namazani. Sto zbog obaveza sto zbog  lenjosti moram da vas pitam koji lakovi su vam se pokazali kao najizdrzljiviji {koliko dana su vam trajali}, gde ih kupujete i koliko kostaju?

Glitter

Dobro nam dosla :clap:
Ima u svakom od brendova izdrzljivijih i manje izdrzljivih a i nokti su razliciti pa ja licno ne bih izletala sa preporukama da neki traje duze ili krace :)

disco2000

Zoya London i Miranda mogu prilično da potraju :think:

Nanny Ogg

pozdrav, ksenci  :hello:

Meni svi lakovi traju 1 dan  :girl_haha:  Kupujem po drogerijama (DM, Lili) a plaćam između 300 i 900 dinara, zavisi od brenda i trenutne akcije.
Probala sam i sa lakovima iz kataloga (Avon, Oriflame) i nisam zadovoljna. Lepe boje, al loša formula

Ajte zene, ne dram'te

ksenci

Hvala na dobrodoslici Glitter, Disco, Nanny. Glitter je izgleda phd lakoholicarka... :-) Ahaa, znaci nisu ni svi lakovi u okviru istog brenda isti... uhh koliko jos moram da ucim. Mozes mi reci neko tvoje iskustvo sa istima... i da bitno je da mogu da ih kupim u Beogradu. Disco gde kupujes Zoya lakove?

disco2000

Na Sajmu kozmetike ili na NBgdu :think:  Ultra Sun - Gandijeva 99V, lokal.1

Ovde je preglednije, pogledaj.
http://cajkinekandze.blogspot.rs/p/gde-kupiti.html

cici

U dugotrajnosti manikira ce ti svakako pomoci baza i top coat a i u svakoj kolekciji nekog brenda ima lakova koji imaju bolju formulu i duze traju. Mozes pogledati i essie, imaju odlicnu cetkicu  i najcesce odlicnu i formulu u dm i lily prodavnicama i cesto mogu da se ulove i na nekom popustu u korpicama.

ksenci

Disco, Cici puno vam hvala na informacijama. Koju mi onda bazu i nadlak preporucujete?