Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

disco2000

Elem, ispravka, onaj metalik, My Silk Tie mi ne treba :think:

Zumbulica

Izvestaj iz Sephore - Opi snizeni mislim 30% sada su sedamsto i nesto, izbor poprilicno dobar. I njihovi su snizeni, neki 50% medju njima ima par lepih za damice  :girl_haha: Sephora mini isto snizeni, sada su od 140 do 299 din. tako nekako, ima bas lepih.
Plus im je svasta nesto, osim lakova, snizeno.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

koja je to sefora :think:
ja bila sad za vikend u uscu i izbor opija nikad jadniji kao da hoce da rasprodaju zalihe, jedva pet sest najansi, poslednja kolekcija iz koje sam videla lak je Nordic

Zumbulica

U DC-u, doduse bila sam bez naocara za detalje  :girl_haha: ali izbor je prilicno dobar.

kalimero

roarrange iz korpice  :dance1: :dance1: :dance1:

ko ga je trazio ima jos u istoj  :-X
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:clap:
Ja stvarno da kupim Roarrange bilo bi čisto iživljavanje, pošto imam već nekoliko skoro pa istih.  :lol:
Zumbi super info za Seforu.  :kiss1:

Zato sam našla diiivan crveni, baš je otmen i nenapadan. Kad kažem našla, mislim kupila.  :lol: Sad sam opet nešto krenula da gledam crvene, vraćam se korenima i prvoj ljubavi.  :girl_haha: I pao je i jedan pastelno ljubičasti, toliko je svetao da deluje sivkasto izdaleka. I jednom i drugom formula bez greške, kao da nisu CG.  :rofl: I mogu oba bez problema iz jednog sloja ko je vešt.

CG City siren, podseća me jako na Dior Masai, koji je presavršena crvena.  :girl_in_love:
http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2012/10/guest-post-china-glaze-city-siren-81069.html

CG Light as air
http://nails.annagorelova.com/china-glaze-light-as-air/

Lani

Quote from: Glitter on January 12, 2015, 03:02:34 PM
nisu ali ova mora CELA :lol:

Ja više nisam načisto koji mi se Grejića sviđa :girl_wacko: Vidim da ću na kraju da kupim crveni.  :diva:

Zumbulica

Crveni je savrsen  :girl_in_love:
Ovaj drugi je jako interesantan  :girl_in_love: i zahtevan  :girl_haha:

Lani

E ma nije uopšte, mazala sam ga sad za vikend i juče dva puta zaredom, to se meni retko dešava da neki lak mažem dva puta uzastopno. Baš je lep, nije kadaverast nimalo.  :girl_haha:

kalimero

city siren prelep  :good: :girl_in_love: donesi ga, pls, na jednu kafu  :girl_in_love:

probala sam roarrrange, odlican je, za nijansu zuci od orange fizz- a (aura)

i mackala sam decadent dish, :nesvest: odlican  :good: lici na sledgeride, ali nisu isti....al ne znam koji je lepsi  :girl_haha:

DD

SFT
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

mislim da cu danas premijerno hibrida, mesec dana ga imam jos ga nisam namazala...bruka :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Divan ste ulov ostvarile, divan  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Roarrange je super stvarno, divan letnji lak.  :girl_in_love:
Doneću City siren na kafu kali, tebi će on super da stoji.