Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

ne brini, bubi, vec smo zatvorili kombinaciju na temi o civil weddingu  :lol:

hvala u svakom slucaju  :kiss1:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

jel ima neko iskustva sa Morgan Taylor bazom?

Lani

Ne, ja samo MT lakove trošim.

AnaK

MIslim da nema, nema ni kod Cajke. Na netu sam pogledala, odlična joj je ocena na par mesta, ali na osnovu 1-2 review-a. Ja verujem da je dobra :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

hvala devojke :flower:
naletela sam u obliznjem tc na njihove proizvode i posto nisam bas trenutno odusevljena essie bazom (mislim mogu da koristim ili solid rock ili grow stronger-prvu nisam ovde nasla, drugu koristim trenutno) a i do essie proizvoda mi je centar grada, parkiranje, smaranje pade mi na pamet da probam, a posto im je i cena jaca od essie (i lakova i nege) rekoh prvo da pitam  :kiss1:

Lani

Ti beše tamo nemaš Poshe  :think:, jesi probala nekad to?

Glitter

ima u Boots-u vidjala sam, jesu ok?

Lani

Jesu, pominjale smo više puta i cici i ja. Mada sam ja više tj. češće koristila top coat a ne base coat. Top coat im je baš dobar.

Glitter

pogledacu hvala :kiss1:
meni sada treba nesto sto je sto vise oslobodjeno losijih hemikalija, a sa bazom ako ne koristim 8u1 vazda kuburim nesto

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Hvala :flower:
Kupila sam bas ovaj stick with it o kom je pisala na blogu
MT lakovi su 5free nadam se da su i baze

Lani

Nema logike da ne budu...  :think: Javi utiske, meni je Seche pri kraju, počeo je ozbiljno da mi se razvlači kao žvaka, vreme mi je za novi.

Glitter

obavezno javljam :kiss1:

i samo da prijavim da boca roze OPI skidaca koju sam kupila u januaru prosle godine sad na izdisaju (480ml) :lol:

Lani

:o

Godinu dana? To se onda stvarno isplati.  :lol:
Meni nešto dobra ona Afrodita Calendula (tako se zove), već par flašica sam potrošila. A nedavno sam bila u Merkatoru, tamo ima onaj Constance Carol, nekad ga je neko hvalio pa ga kupim kad sam u M. i kad se setim.

Glitter

odlican je, nemam zamerke stvarno