Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja danas kiss me or elf, divna svilena bomobona od laka  :love32:

Lani

Ja sam upravo namazala Essie Vanity fairest, pojma nemam otkud meni taj lak, nisam bila pri sebi kad sam ga kupovala.  :lol:

Glitter

Si se drogirala kada si to kupovala :lol: morala sam da ga guglam lol

AnaK

Mora da si bila u nekom posebno nežnom raspoloženju  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma zezajte samo.  :girl_blum: :lol: Ruka ko tudja ali lep je, pravi je lak za mlade.  :girl_haha: Ne mlade po godinama vec neveste.

maxic

Vested je divan, mislim da mi treba.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

vrana

Quote from: Lani on March 04, 2016, 08:42:20 PM
Ma zezajte samo.  :girl_blum: :lol: Ruka ko tudja ali lep je, pravi je lak za mlade.  :girl_haha: Ne mlade po godinama vec neveste.

:lol:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Anak, sto je dobar ovaj izum :clap:

Glitter

ma izum ne dolazi u obzir :lol: kako cemo onda da kukamo na temu cetkice, formule i tako toga :lol: nema sanse :lol:

Lani

AnaK

Jao ja bih tako rado kombinovala, i jedan neutralni sprej imala za situacije kad sam u deficitu s vremenom i, posebno, živcima.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ma OK, ja mislim da neke stvari ipak najbolje mogu rukom da iskontrolišem, iscrtam i sl. Kao što mi je nepojmljivo da jednog dana recimo naprskam donju polovinu lica karminom u spreju pa onda gurnem glavu pod česmu da sperem višak  :lol:, tako mi je i ovo totalno čudno.
A pritom, neuredno je, ja i kad mažem nokte, ako mi samo jedna mrvica pređe na zanoktice ne čekam da završim sve nokte nego odmah trčim po štapić za uši i skidam to pre nego što pređem na sledeći nokat. A od prizora ovako svih prstiju umrljanih do pola izbijaju mi graške znoja.  :lol:

Glitter

ovo mu dodje kao farbanje auta kompresorom :lol:

Glitter

verujem da ce imati svoje kupce :)