Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Margarita

Glitter

ja sa m u narandzaste zaljubljena odavno ali da je bas oranz da ne ide u koral. Mislim da je to jos boja koju nisam svarila potpuno. Cigla mi je isto ok, jedino koral nikako jos.
a ovaj blog je divan, zena pravi sjajne fotke  :girl_in_love:

prevodilica

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ja kupih ovo:

Uživo je sivlji, bar glašica i u flašici, ja bih ga krstila golubije plavom, i nekako mi se čini da će to biti najbliže sivoj što ću prići  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Baš je lep.  :girl_in_love:

Meni je sinonim za tu boju Dior Junon, probala sam ga letos, divan je.  :girl_in_love:

AnaK

E ovaj moj uživo izgleda kao Diorac. Mažem ga pa prijavljujem pravu boju  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

kalimero

meni je iz te price zoya skylar
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Namazala. Osim što je troslojac  :sissyfight: predivan je, predivan  :girl_in_love: Ton-dva plavlji od Diorca, mnogo mi se dopada  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

I Junon na drugačijem osvetljenju (i na mnogim svočevima) deluje dosta plavlje od ovoga što sam okačila, to je taman ta boja.

AnaK

Jeste, definitivno, sad pogledah swatcheve. Mnogo mi se dopada, mnogo.

Posebno sam srećna što sam i ja našla svoju sivu :sreca:
Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

Quote from: Lani on January 15, 2015, 07:17:46 PM
Baš je lep.  :girl_in_love:

Meni je sinonim za tu boju Dior Junon, probala sam ga letos, divan je.  :girl_in_love:

obozavam Junion, nekako mi je mladji brat Blue boy-a...ciglirajte ali meni oba imaju tu plavo sivu nijansu  :girl_haha:

monochrome

ja sam nekidan kupila sve ove http://www.boots.com/en/Rimmel-Velvet-Matte-Nail-Polish_1530716/ :girl_in_love: i dobila essie naughty nautical mini za dzaba  :)