Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

A ja kupih onu essence olovku, hvala na preporuci! :flower:
Praktičnija je za poneti u torbi od štapića za uši

cici

Meni se sendici suse neprimereno dugo i to me bas nervira i ne mazem ih bas dugo ne mogu da cekam po sat i vise da se skroz osuse, ni razredjivanje nije pomoglo. A imam ih vise od 10.

Glitter

Ja sam otvorila prolecnu sezonu sa Mirage

Lani

I meni se sendići jezivo dugo suše... nedavno sam izgubila strpljenje sa jednim od njih i skinula ga posle 15 minuta, žurila sam i nisam imala vremena da čekam sto godina da se osuši. A da stavljam tc preko, to mi ne ide.
Ja sam danas mazala onaj moj jarko plavi Kiko, slikala sam ga pa ću sutra da vas malo spamujem sa slikama.  :girl_haha:

Glitter

danas u bristolu nisam nasla boots da kupim good to go, pa ultimo i kupim YSL top coat  :crazy: bolje bi mu bilo da valja :lol:

prevodilica

Kod mene je proleće u narandžastom - roarrange

Glitter

kupih juce set od dva opija (starija) i dobih pakovanje maramica za skidanje laka

lakovi su tickle my france-y i bogota blackberry

prvi verovatno mazem sutra  :girl_in_love:

Lani

Divni.  :girl_in_love:
Kod mene danas Encore Margot, lepi lepotanković.  :girl_haha:

Zumbulica

Glitt, bas su lepa oba  :girl_in_love:
Lani, prelep je, mogu da ga zamislim na lepim noktima i ruci  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vrana

ja sam danas konacno kupila lak bas onako zelen kako sam zelela

essie fall in line

a uz njega sam kupila i angora cardi
i essie top coat, kakav je on

ne znam sto sam se sad zalepila za essie, tripujem da ga lakse mazem nego opi
mac mi se bas sporo susi, uvek mi ostanu neka utisnuca, koliko god ih cuvala posle mazanja
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Essie good to go se susi lepo i za 10ak minuta. Sa njim ja ne primecujem koliko se sporo suse razliciti brendovi

Dobar ti je izbor/ulov lepi prasnjavci :love32:

Ja namazala tickle my france-y divan je nudać, bas divan

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Vrano, Essie su ti i najbolji.

Margarita

Vrano, i meni su essie omiljeni :good:

Glitter

ako omiljenost racunam po ucestalosti mazanja i biranja boja essie mi nisu tako visoko rangirani, rekla bih da najcesce mazem OPI

doduse otkad sam ovde essie su mi cak i skuplji od opija

e sad mogu da preporucim i one maramice koje sam dobila uz lakove, OPI wipe-off maramice za skidanje laka, bez acetona, miris lavande, ne isusuju nokat ni zanoktice, jedna maramica skida, oni kazu lak sa 10 noktiju, ja bih rekla da moze da skine sa nogu i ruku lak komotno. Pakovanje je 10 maramica pojedinacno pakovanih i rekla bih idealno za putovanja.