Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:ljut:

Rekla bih ti da sačekaš onaj novi zeleni Essie iz prolećne ali mislim da i on vuče na sivo.

Od acetona vrtim uglavnom ova tri - Afroditu, Deborah ljubičasti i Constance Carroll.
edit: Samo da napomenem da (meni) nikako nije svejedno koji aceton koristim, npr. jedan od onih DM Ebelin mi je uništio zanoktice pre nekog vremena.

Glitter

jel bese trazis zeleni kao zimzelni ili kao trava ili prasnjavko ali ne sivac nego zelen ili kako ?

Lani

Mislim da želi zelenog prašnjavka.  :think: Ultimativni zeleni lakovi za mene su Jade is the new black i Stylenomics, preporučivala sam već oba sto puta ali ona ne traži takve.

Glitter

a da secam se svideo joj se moj uh oh roll down the window
stylenomics je bas bas taman, a jade mi se bas svidja, ja volim te zimzelene :girl_in_love:

Glitter

i jesenji dior metropolis je super iz prasnjave serije

vrana

da, trazim zelenog prasnjavka (sad sam pocela da kapiram i vase izraze  :girl_haha:)
A taj jade sam ja mislim jednom smeknula u prima apoteci, mislila sam da je amazon, pa sam sve nesto bila neodlucna

bas mi ne prija ova slonovska boja na meni, srecom, jutro sam zalila desnu ruku korektorom, tako da sada imam krec bele pege po sivoj bazi,te cu ga skinuti cim stignem kuci i namazati veceras nesto drugo  :innocent:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Šta se maže? Kod mene juče i danas, u inat ružnom vremenu i ružnim vestima, Peonies and Park Ave.  :girl_in_love:

Glitter

ja sam i juce tickle my france-y, divan mi je nudac

divni su ti nokti, divni  :girl_in_love:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vrana

Jeste, bas su mnogo lepi  :girl_in_love:

Kod mene od juce lak U SKLADU sa vremenom  :lol:
essie angora cardi
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

bubi

sto je lep Lani ovaj :girl_in_love:
ja imam OPI Dutch tulips

Margarita

Lani