Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

I kako sad da nađem čije su te narukvice :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Našla sam ja slične i na aliju, ali nisu ovako lepe :lol:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

prevodilica

AnaK

Dražesno i nadasve praktično :lol:
Janko 23.7.2002.

dmi

Mnogo su slateke te malene narukvice ali ja nikada ne nosim samo jednu lol evo danas na poslu poprilicno svedeno lol jos kad bih znala kako da ukacim sliku sa telefona gde bi mi bio kraj
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Quote from: dmi on April 06, 2016, 05:51:22 PM
Mnogo su slateke te malene narukvice ali ja nikada ne nosim samo jednu

Ne bih ni ja nosila samo jednu  :-[ :girl_haha:

Divna ti je ručica, a kombinacija baš poslovna  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Dmi  :girl_in_love:
Kakvu jednu, bez pet ništa.  :girl_haha:

Otkrila sam mnogo sladak Rimelčić pre neki dan, zove se Port-a-loo-blue (iz Rita Ora kolekcije).
Stvarno su ti Rimmel lakovi, nigde ih nema... malo preko 300 din, četkica debela, boje lepe, često dovoljan samo jedan sloj.
Među tim jeftinim lakovima nemaju konkurenciju. Čak me malo podseća i na Opi Fly.  :girl_in_love:

I ponovo sam u ljubavi sa jednim starim favoritom, Zoya Josie... mazala sam ga dva puta zaredom ovih dana, što ja skoro nikad ne radim.

I da vam pokažem čime mackam zanoktice u poslednje vreme, shvatila sam da mi tako neke kremice i masti mnogo više odgovaraju od ulja, makar nema masne tastature više.  :lol:

Ovo se zove Avon naturals vanilla essential balm, kao vazelin je u suštini, takva mu je tekstura, samo što za razliku od vazelina ima miris. Minijaturna je bočica, stalno je nosim sa sobom pa namažem kad se setim.

AnaK

Hvala na plavcu, predivan je  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

vrana

sto je lep ovaj lanin drugi zeleni!

ja sutra idem na manikir, i prvo sam mislila da namazem moju omiljenu koala berry, ali sad se dvoumim da li ipak da rizikujem sa safirom  :nokti2:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Koji safir?  :think:
Ovaj moj zeleni je malo muljav, kako ja to lepo kažem  :lol:, ali mislim da ti je on suviše svetao, ti beše tražiš neki tamniji?

vrana

a ne brini, nasla sam bas takav kakav sam trazila, samo sto mi je prevodilica lepo objasnila da to i nije zelena boja  :lol:
steta sto ne mogu da ga nadjem, ne pise nigde broj, a kada sam ga uslikala na svojim noktima veze nema sa realnom nijansom. losa mi kamera

a za sutra opi light my sapphire
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.