Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

vrana

Ja sam sinoc namazala essie cute as a button, i obukla jutros zelenu svilenu haljinu, osecam se kao da sam Leto licno  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

:girl_in_love:

Ja sam se ubacila u letnji mod, kod mene to znači plavo plavo, pa još malo plavog  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

I ja sam se ubacila u letnji mod odavno  :clap: pa uglavnom vrtim neonce, trenutno imam na noktima CG Peonies and Park Ave. ali spremam se da ga skidam pa gledam šta ću danas da mažem.

vrana

anak, bas plavo plavo ili teget?
ja bih neki teget opi kupila, ali mozda teget nije letnje-morski?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Meni je i teget letnji. Sve vrste plavih, od svetlo do teget, preko tirkiz, metalik i kraljevsko drečavih :lol: :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Kako nije, teget boja mornara.  :girl_in_love:
Ja imam OPI Dating a Royal od tih tamnijih plavih.

vrana

e pa super onda :good:
posto mi se ovaj bas svideo, ali naravno ne znam kako se zove. javicu vam kad ga kupim.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Ja nemam podelu na letnje i zimske :lol:

vrana

stvarno?
meni su npr svi koralni bas izrazito letnji
a npr my private jet mi je bas izrazito jesenji  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Ozbiljno
Meni su svi all year round lakovi

Danas a roll in the hague

Lani

Ni ja ne delim u principu ali imam neke koje mažem samo zimi npr. CG Winter holly, on je pravi novogodišnji. Samo mi on trenutno pada na pamet kao pravi sezonski lak.
I neonce mnogo više mažem leti, posebno na moru.

kalimero

ja trenutno, opet  :girl_cray: ,  oporavljam noktice.....
plus na gradilistu ni nemam sanse da su ocuvani, al bih mogla da donesem neki 8 u 1 da mackam ovde
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ja samo neonce  mazem leti sve ostalo kad mi kako dune, ne pravim neku znacajnu podelu. Predjoh na plave i mnogo mi se svidja kako mi stoji, jednom od sve muke namazah Sofijin MT One cool cat i zaljubih se.

Glitter

ja ne mazem neonce, mozda otud zabuna :lol: