Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

bila sam danas u dm-u, od svih ovih essia koje sam zapisala, bio je samo taj apple candy i nije mi se svideo, vise je zelen nego plav  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Pa kad ti je dodela knjižica? Pre/posle, u gradu si  :turpija: Nama škole po obodima :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

vrana

dodela je u 17h, a pre toga vuja ima neki pregled u 16h
a posle dodele idemo negde nas cetvoro na kolace

ja bih mogla sledece nedelje utorak, sredu ili petak
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

E pa dobro, pošto sam ja najkritičnija, pratiću plavu kafu online  :girl_haha: Mada, ja mogu i u sredu od pola 4 do pola 6, u gradu (imam nešto u 6) pa ako to i ostalima odgovara, eto.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

vrana

meni ta sreda u to vreme super odgovara!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

A gde ima veci izbor essie lakova? Ja sam obisla tri dm-a danas, i svuda sam nasla identican izbor boja.
Tako da sam kupila ipak taj mint candy apple,iako mi se vise dopala ona druga nijansa.
A od teget boja nema nijedan koji ste mi preporucivale, a mene strah bio da sama izaberem od pinudjenih :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

prevodilica

Uglavnom ih ima u većim radnjama, nema ih baš u svakom dm i liliju

Hide&go essie ti nije loš za početnike

Vila

I ja danas mintasti Essence
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

... ako ga nađeš, to su stare, uglavnom rasprodate kolekcije...
Može kad god, i utorak ako pasuje većini, lako ću se ja uklopiti :)

vrana

pa bila sam, rekoh, u nekoliko dm-ova juce i danas i nisam nasla to sto sam trazila
kasnije cu da nadjem na sajtu koje nijanse teget imaju u ponudi u dm-u, da mi kazete valja li neka od njih. bojim se da ne kupim neku previse novogodisnju
ziva nisam kako ce mi ova mintasta stajati  :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Meni mint stoji grozno, što bi jedna Vrana rekla, kao kadaver :lol:
Kako beše, NailLine ima tanke četkice, ili su i oni prešli na novije i deblje?

http://www.nailline.rs/taxonomy/term/7,243

Stačka, Lani, Prevodilica da se izjasne o terminima za plavu kafu  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cayca

Nail Line samo rasprodaje ostatke salonskih koje su im ostale. Ne uvoze oni nove boje ni drogerijsku varijantu uopšte.

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Ja u utorak ne mogu ni u jednoj varijanti, u 18 nam je dodela knjizica, tokom dana imam druge obaveze. Ponedeljak bi mi vise odgovarao od srede ali moze i sreda :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.