Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Taman da obnoviš polish zalihe.  :turpija:

Glitter

malopre namazah big apple red, jer Bath je ipak go stylish or don't go grad :lol: i kontam kako uskoro moram da kupim novu bocicu i da mi je to sada jedini lak koji dokupljujem...doduse ne bih se bunila za sailor ali njega nema.

daklem tema dana, koji lak ste kupile dva puta?

disco2000

disco2000

Rado bih i Hide&Go Chic, Essie i Get Your No, OPI, ali prvog nema, a za drugi treba nešto više para :lol: a možda ni njega nema...

Lani

Koje bih kupila dvaput? Pa ima ih...
CG Ruby pumps, Essie Licorice, Zoya London, Essie Watermelon, OPI Jade, OPI Van Gogh, Essie Dress to kilt, OPI Czechbook.
To su moji najviše potrošeni i omiljeni lakovi.

vrana

Ja sam vise puta kupila samo big apple red i mozda koalu

Kupila sam na kraju onaj mod about you pa sta bude. A kupila sam i madam president, sad ga mazem, preprepredivan mi je. I sigurno cu kupiti bar jos jedan iz te kolekcije, kuce opet nisam mogla da se odlucim koji bih
Verovatno cu onaj braon. A mozda i narandzasti, ako skupim hrabrosti
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Ja sam do sad ponovila samo Catherine the grape. I sad cu ovu drugu bocicu da gustiram narednih nekoliko godina :lol:

Zumbulica

Ja bih mogla Got the blues for red, on mi je jedini "place mi se koliko je lep" a imam jos malo.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

ja cu def koi i zen ali se mislim izmedju ljubicastog iz japana i kerry blossom

disco2000

Ljubičasti iz Japana je tamniji na noktima nego što deluje u bočici... "It does tend to look black in low lighting but the purple comes out more in brighter light."

http://www.thepolishaholic.com/2016/09/essie-fall-2016-collection-swatches.html

Ako će to da pomogne pri izboru... :kiss1:

Glitter

pomoglo je, ipak cu onda keri
ne mogu vise te sto moram da dubim na glavi da promene boju iz crne u zutu :lol:

Lani

Glitter

Udon nisam kupila, ni zen, bili su mi previse svetli u bocici
ali sam kupila koi, pa sam dobila 5th avenue mini
i kupila dior obscure, nema nesto mnogo swatcheva na netu pa cu da okacim fotke kada namazem, deluje mi kao lepa hladna braon

Glitter

vrana

a jel on vuce malo na nesto narandzasto?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.