Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Lep je... Glitt a Tristam? Neko na forumu ima Tristama, ali ne mogu da se setim ko, možda kali...

Glitter

Imam i ja dobro si me podsetila :rofl: ali tristam je plav sa ljubicastim i svakakvim

stacka

AnaK, upravo sam namazala Get in the expresso lane. Na ovu moju duzinu noktiju je apsolutno savrsen, hvala ti mnogo, odusevljena sam :girl_in_love: :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

ja se izvinjavam sto opet pitam istu stvar, koji bese lak iz japanske essie kolekcije treba da kupim?  :think:
za udon znam, ali to mi je mnogo svetlo, a koji bese drugi koji je preporucen? ljubicasti?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

vrana

a da, to je, cini mi se i lanin izbor bio
ali meni se to nesto ne svidja
a zar ti nisi tela ljubicasti, pa se posle odlucila za keri?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Quote from: stacka on November 13, 2016, 09:46:36 AM
AnaK, upravo sam namazala Get in the expresso lane. Na ovu moju duzinu noktiju je apsolutno savrsen, hvala ti mnogo, odusevljena sam :girl_in_love: :kiss1:

Jao i ja sam oduševljena što je našao dom  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: vrana on November 13, 2016, 12:45:04 PM
a da, to je, cini mi se i lanin izbor bio
ali meni se to nesto ne svidja
a zar ti nisi tela ljubicasti, pa se posle odlucila za keri?
ja cu ipak keri jer mi je taj essie mnogo slican opiju iz nordic kolekcije koji vec imam, mislim da je viking in winter wonderland

AnaK

I meni se mnogo dopada koi. Ne znam kako bi mi stajao, te ću ga rado probati ako ga neka od vas kupi  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

On je predivan. Mazala sam ga za neku jesenju setnju sa rodjacima i bas su svi primetili da je divan elegantan jesenji

AnaK

Mmmm, znači misliš da bi mi stajao  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Mislim da bi iskreno. Pogotovo uz petrolej kombinacije.
Jel imas priliku da probas tester u liliju. Imaju li ih uopste?

AnaK

Ne verujem.
Ma uz sve mi ide (petrolej, braon), ne znam samo kako bi mi išao uz ten, nokte i tako to.
Janko 23.7.2002.

Glitter

E da sam blize

Bas minfale lakerske kafe

AnaK

:love32:

Ma sigurno postoje i tamo takvi topla čokolada kružoci. Nađi ih na netu, ako ne, kad na proleće kreneš u šetnju s Čarlijem, upoznaćeš neke slične  :kiss1:
Janko 23.7.2002.