Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Ma na prvom svocu bas izgleda zeleno
Voli kad edituju fotke dok se njima ne svidi a to sto boja ima veze tek izdaleka nikom nista

AnaK

Moguće je i da je do monitora, i do ličnog osećaja. Na istoj slici je i meni i Vrani plav, njoj i plavlji od Amazona, meni dupe za SKI, što i ono pređenje pokazuje.
Janko 23.7.2002.

Lani

stacka

Meni treba lak koji posle dva nanosenja izgleda kao Sole mate posle prvog :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

prevodilica

joj, kud ne stavi taj svoč u spojler, oči me zaboleše :wacko:

zeleniji je no plavlji, in my humble opinion

prevodilica

Quote from: stacka on December 05, 2016, 09:29:27 AM
Meni treba lak koji posle dva nanosenja izgleda kao Sole mate posle prvog :girl_haha:

imam par takvih, od rimmela onaj neki što ima trešnju u nazivu, ako se sad dobro sećam, ne mogu da ulazim u sobu da proverim, spavaju deca :girl_haha:

Lani

Kupila sam juče ovaj Rimelčić, boja je baš ovakva. Ostaje sad samo da vidimo da li i koliko farba nokte.  :nokti2:

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Dobila sam od muza Opi paketic  koji je osvojio pre neki dan na Play radiju :girl_haha:

Muir muir on the wall (koji je divan ovako u bocici i probacu ga vec veceras) i nesto sto ne znam sta je :-[ Opi infinite shine 2, tako da pliz prosvetlite me :-[ :-X
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Poklonili su to onako random. To su infinite shine kolekcije za uv lampu

stacka

Pa ja nadjoh u medjuvremenu neki tekst na netu i pise da su to hibridni lakovi, ne pominje se uv lampa :think:
Random ili ne, poklonu se u zube ne gleda :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Kakav je Muir muir?

Essie Japanci su na snizenju, kupila sam Udon, a nek' ide zivot. :lol:

stacka

Divan mi je, evo treci dan na noktima   :girl_in_love:
Ponecu ti sledeci put kad se vidimo da ga probas. :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Lep je i onaj ljubičasti Japanc, mrzi me sad da tražim kako se zove. Dok onaj Koi za kojim su svi nešto odlepili u bočici izgleda kao podgrejano gUvance.  :lol: