Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Zumbi  :lol:

Glitt, divan je. Prvo sam pomislila da podseća na njihovu Nirvanu, a sad mi se čini da ima šimer.

Glitter

Glitter

Sad ga vidis sad ga ne vidis tip :rofl:

Jos ga nisam namazala

cici

E malo je vise od sad ga vidis sad ga ne vidis  :baba:

AnaK

Znači, ako je haljina zlatasto-braon-tamnozeleno, a sandale braon svetlucave, koji lak?
Janko 23.7.2002.

Lani

Od tamnih oxblood a od svetlih nude.

AnaK

Ne bih nude, znači oxblood, mada me privlači i zelena  :girl_haha: Konkretna preporuka za oxblood?  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja imam Morgan Taylor Most wanted pa mogu njega da preporučim.
Ako MT lakovi više ne mogu da se nabave ovde, nudim svoj na pozajmicu.
Takođe je dobar i Essie Wicked, ali njega nemam.

stacka

AnaK, samo da te podsetim da te onaj Opi ceka kod mene, ako ti se ikako uklapa u koncepciju da znas :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Prihvatam pozajmicu, na neviđeno. To mi je few times only boja, definitivno :girl_sigh:

Stačka  :kiss1: :love32:
Janko 23.7.2002.

Lani

E važi, taman povod za neku kafu uskoro. :kiss1:
A mogu da ti donesem i Jade is the new black, pa na uporedi šta ti više ide uz zamišljeni stajling.

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Lani

Dacko

Zahvaljujuči izbacivanju negativne energije na vežbanju, a još i više pukom nedostatku vremena da grickam išta, pa i nokte, ponovo su porasli toliko da mogu da se namažu.  :sreca: Doduše, još ne nekim jarkim lakom kakvi su oni koje posedujem, tako da sam juče prosto morala da odem i kupim neki koji odgovara novom izgledu mojih ruku, a ispostavilo se da je to ovaj:

Slika je sa nekog bloga, a u pitanju je nijansa Love this Sweater. Pretpostavljam da lak ne spada u neke kvalitetne budući da je jeftin, ali meni je lep i lak za mazanje, a videćemo već koliko će potrajati na rukama.