Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

ma zavisi i koji salon...valjda :girl_haha:
mislim, ja ne idem pa nisam sigurna, ali ima recimo jedan pored kojeg stalno prolazim...bez preterivanja...u izlogu, na nekom stolcetu, stoji neispijena solja kafe od novembra :crazy:
i kako onda da ides da ti turpijaju i mazu nokte :crycry:

Lani

Jao bljak.

A da vidite ove moje patrljke od noktića kakvi su kratki, jedva ih mažem a da se ne ukrmačim kao ona sa slike.  :lol:

monochrome

evo...ovo je nas frizerski i tu bas sve rade dobro...zaista su top http://www.joandcass.com/salons/preston.php

monochrome

stelki tu ponekad namazu noktice...kad joj je madre raspolozena, jel...super joj namazu...
plus...mi stelku uvek ostavimo na sat, dva i oni sa njom caskaju, friziraju je, zezaju se na netu, piju koktele, sokove...ona se sita nauziva :girl_in_love:
skupi jesu, ali jbg...bar dobijes dobru uslugu :crazy:

Glitter

Quote from: monochrome on January 19, 2015, 12:59:02 PM
ma zavisi i koji salon...valjda :girl_haha:
mislim, ja ne idem pa nisam sigurna, ali ima recimo jedan pored kojeg stalno prolazim...bez preterivanja...u izlogu, na nekom stolcetu, stoji neispijena solja kafe od novembra :crazy:
i kako onda da ides da ti turpijaju i mazu nokte :crycry:
ne slazem se, mislim da je standard usluga jako los i ocekivanja zena su niska
isla sam i na pedikir i na mankir i na masazu i na depilaciju (brazil) i garantujem da u Beogradu mozes da odaberes random salon bez preporuke udjes i dobijes iste uluge i budes zadovoljniji rezultatom, a tek na to dodje ako odes u salon po preporuci ili u koji ides redovno itd.
Frizeri su im jako skupi i jako losi, ja se spremam psihicki :lol:

evo fotki iz salona, u pitanju je salon od cerke jednog naseg prijatelja

monochrome

s cim se ne slazes?
sa soljom? :lol: :lol: :lol:

monochrome

istina...ocekivanja su diskutabilna...ti kad otvoris salon, ima da im sve objasnis :baba: ;)

Glitter

da zavisi od salona do salona, ne sumnjam da mozda ima neki dobar, ali mi je teze da poverujem da zaista postoji obzirom na to kako radi vecina i obzirom na ocekivanja zena

cici

Quote from: Glitter on January 19, 2015, 12:56:36 PM
ma tako im mazu i u salonima, ja videla :lol: zato cu ja da budem super popularna (tj moj saloncic)
BizMis u najavi  :D

vojka

kupila fly  :clap:
nasla ga kad sam vodila coku kod zubara
i morala sam da ga kupim  :-[
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Janko 23.7.2002.

vojka

Quote from: AnaK on January 19, 2015, 06:55:14 PM
Ako si! :clap!
nije mi bio u planu u januaru  :nokti2:
ali nisma mogla da odolim  :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Vojka  :clap:
Ima li još neki primerak tamo gde si ga kupila?

vojka

Quote from: Lani on January 19, 2015, 07:17:28 PM
Vojka  :clap:
Ima li još neki primerak tamo gde si ga kupila?
nema, imaju ogroman izbor ali sve po jedan
mada mi kaze apotekarka, da bi trebalo ovih dana da dopune zalihe  :clap: :clap: :clap:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani