Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Jao, beli lakovi su leti naaaajlepši, prošle godine sam obožavala svoje nokte na moru :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Dajte preporuku i za dobru formulu, bez celavih mesta, iz dva sloja puna pokrivenost, emajlirani :lol: finish.
Janko 23.7.2002.

Lani

Za beli? Ne postoji takav, oni svi imaju užasne formule, znači najmanje 3 sloja i to baš pažljivo i tanko da se nanosi.
Dva kreč bela koja ja imam su CG White on white i Revlon, koji se takođe zove White on white.  :girl_haha:

AnaK

To sam iskustvo i ja stekla, ali sam se nadala da se nesto promenilo :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Vila

i ja sam po Laninoj preporuci uzela CG White on white, mora minimum dva sloja, a često i treći :rofl: ali je zato efekat fantastičan :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Imam Esijev. Isto zahteva strpljenje.

anelore

Ja da prijavim da sam kao vrana, pink/crveno/koralno. Koralni cu neki i za more, primice se.

vrana

E da, koralne isto mazem

A beli moze I na noge?  :think:
Nesto mi to glupo zvuci, mozda se varam...
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Iju zašto...  :turpija: Ja leti uglavnom svetle i mažem na noge, lepše mi je.

vrana

Ne znam. Trip verovatno.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

ja na noge jedino nisam mazala bledo žuti, u stvari, namazala sam jednom na moru i odmah skinula, ko leš sam bila :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

disco2000

Essie nesto ne uspevam da nadjem, treba mi baza... :crazy: osim OPIjeve, imate li neki drugi predlog?

Lani

Disco, ja baze više ne koristim.  :-[ Poslednju sam imala Poshe.
Emge, možeš da biraš... crveni, neki tamniji plavi, koralni, crni, zlatni, tamnobraon. Ja samo ne bih nikakav zeleni ili srebrni, ostalo sve može da se uklopi.