Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ma naručiću ti ja, ima ga. Taman naručujem ovih dana, 300 din košta  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Draga ne moraš  :kiss1: ja sam pre dva dana naručila mazalice za sunce pa ću joj taman reći da mi i ovo ubaci.

AnaK

Važi, zgodnije ti je i oko preuzimanja  :kiss1:
Imaš li iskustva s njihovim mazalicama?
Janko 23.7.2002.

Lani

Nemam, javljam iskustvo za ovu.  :kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Teal memore, teal me more je prelepa boja. Jedino je gust, morala sam da ga razredim.

AnaK

Janko 23.7.2002.

moma

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
koji lak?

AnaK

Ja nisam mnogo inventivna, pa bih ja tu ili teget ili neki divni tamno-šljiva ljubičast  :girl_in_love:
Ali sam sigurna da će Lani/Disco imati neku atraktivniju ideju.
Janko 23.7.2002.

Lani

Lani bi naravno žuti  ;D ali uvek može neki oxblood ili koralni. Te dve boje su sigurica za većinu kombinacija.

moma

Cekala sam da vidim da li moze koralni :D

AnaK

Znate koliko sam želela lak boje maline, i kakva je to potraga bila, i na kraju sam ga jednom namazala i prosledila mami. Sad sam otišla kod manikira, da mi lepo oblikuje, konačno se ne listaju :pljucka: i namažem opet boju maline, vežbam fleksibilnost :lol: I mnogo mi se sviđaju ruke, samo ih ne doživljavam svojima, iznenađujem se kad mi uđu u kadar  :crycry:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Imam ga ja, baš tu nijansu. Super su ti Loreal lakići.

Ja sam se na odmoru ponovila jednim Esijem kog nema kod nas, mislim da nikad nije ni dolazio - Go overboard.
On mi je novi ljubimac. Ja mnogo volim Opijev Ski teal we drop, nikad ga na kraju nisam kupila a ovaj mu je brat blizanac.  :girl_in_love:

AnaK

Deluje tegetastije, moraćemo uživo da ih uporedimo  :turpija:

Nedostaju mi lakerske kafe  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.