Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jao, Teal me more sam već razmatrala, divan je  :girl_in_love:
A Less is norse je diiiiiivan  :girl_in_love:
Lani, koji je swatch realan za Stocholm, toliko su različiti, da uopšte ne znam je li plav ili ljubičast?
Janko 23.7.2002.

Lani

Ovaj npr...  :) Ima baš svakakvih svočeva, nije mi jasno kako ispada plav na slikama, on je ljubičast 100%, tj. svetlija patlidžan boja recimo, tako bih ga opisala. Ja kupujem Less is norse prvom prilikom, nemam ništa slično u kolekciji, za neverovati.  :lol:

AnaK

I on je divan  :girl_in_love: Hvala! Sad sam u trilemi  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Vila

ja sam u crvenoj fazi, novi ljubimac je OPI the thrill of Brazil :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

moma

Lani

Jesu. To je moj omiljeni oblik noktiju.

AnaK

I moj. I to mi je naredni projekat, na naučim da sopstvene tako oblikujem  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Ja već neko vrijeme samo rotiram neka dva Evelin boje mesa svjetliji i tamniji i to je to. Dosadno, ali nezahtjevno. I jeftino, a ok je. Sa kase iz DM-a.
Ponekad namažem sve te boje od bež do boje mesa tamniji pa kao imam šik kul manikir.

Vila

Ja stalno vrtim nekoliko trenutno aktuelnih, neki sivi neki ciklama.
Ove Engleze retko mažem, zato su valjda i živi još :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vila

Sad sam proveravala po porukama, to je bilo pre ravno 7 godina :o
To kad Englez napravi.... :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

disco2000

Lani

Iju, sedam.  :o I meni su još u životu.  :girl_in_love: