Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

:ph34r:

haha..... evo

a ustvari je ovaj neki

Glitter

da udje u zapisnik da upravo peti put mazem nokte (iskrzao se) i da sam odustala od eastern light-a i presla na koala-beary (ali tek sada vidim da sam iz kofera u mraku greskom izvadila kiss me on my tulips :lol: ) da odustanem od laka za veceras :think: :lol:

Lani

Ma namaži Tulips, šta fali.

Glitter

iskopala sam koalu, sto mi je dalo prostora da opet preuredim kofer :crazy:

svani zoro :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

I eto, tacno sam znala da nemam dovoljno lakova. Oblacim pastelno plavo, tuniku i dzemperic,a ne maze mi se omiljeni plavac ....  :think: Maze mi se Skyfall  ali vidim da je ocajna kombinacija  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Gotovo, namazala sam Skyfall  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

zumbi, hitno u odabir boja i nijansi koje fale i u nabavku :turpija:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Ma, ja boje biram po raspolozenju, a ako se ne slazu sa ostatkom, sta da radim  :lol:
:crycry:

Glitter

Ja sam se juce pocastila sa Russian Navy, trazila sam onaj neki obicni opi, ali nije ga bilo, a ovaj mi se svideo, bar u bocici izgleda kao neki divan prelaz izmedju plave i ljubicaste :girl_in_love: mazem danas

Xe

Essie hide&go chic  :clap: :clap: :girl_in_love:  htela sam prvo da uzmem rimmelov neki tirkizni, mada sam ustvari htela ovaj, ali nisam mogla da ga nadjem. I onda sam nabasala na njega kad sam se najmanje nadala  :girl_in_love:
Jedva cekam malo lepse vreme da obucem teget i da ga stavim  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Hide and go chic je, za mene, najlepši plavi Essie, ubedljivo. Divan lak si izabrala.  :girl_in_love:
I jedan  :girl_in_love: za Russian navy.

cici

Izgubila sam opi rosti :crycry: nigde ga nema