Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja cu danas big apple red mako budded mogul da se nakanim

cici

Quote from: dmi on January 28, 2015, 03:20:03 AM
da nisi dala sneski da proba?
E ne znam  :rofl: kakva misterija oko laka a fale mi i dva karmina kad smo kod toga  :rofl:

Lani

Ma cici negde si ga zaturila u kući, it happens to me all the time.  :crazy:
Ja danas Zoyu Blair.  :)

monochrome

Quote from: cici on January 28, 2015, 11:36:27 AM
E ne znam  :rofl: kakva misterija oko laka a fale mi i dva karmina kad smo kod toga  :rofl:

au...nevezano za tebe...nista ne sugerisem, ali me podsetilo...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

namazah decadent dish, kako je leeeeep :love32:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:girl_in_love:

Ja sam sinoć namalaza Licorice na noge, verovatno ću psovati i sebe i njega kad ga budem skidala, ali divno izgleda, divno.  :girl_in_love:
A danas sam za roditeljski u vrtiću mislila Max Factor Amethyst, može?  :turpija:

kalimero

ja na noge mazem samo no name lakove  :turpija: :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

na noktice na nogama mazem sve sto mazem na ruke, osim mozda miraza i sailora :lol:

evo russian navy, fotkano po oblacnom vremenu pa se ne vidi simer koji je divan crveni i plavi, a sam lak je divna indigo  :girl_in_love:

a evo i big apple red (skratila sam nokte u medjuvremenu :crazy: ), mnogo mi se svidja, formula perfekcija, ovo su dva sloja bez tc

kalimero

divna su oba :love32:

ja ne mogu "fine" lakice na noge, tj, zao mi..... :lol:
mislim, mozda kad bih isla redovno kod pedikira i kad bi mi nokti na nogama po velicini i obliku bili reprezentativni, onda sigurno bih, ovako, kad farbam, opusteno mogu omanju cetku za moleraj da uzmem za glupi palac.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: Glitter on January 29, 2015, 04:32:30 PM
na noktice na nogama mazem sve sto mazem na ruke, osim mozda miraza i sailora :lol:

Isto, no name lakove nemam, tj. davnih dana su prosleđeni Ivi.
Super su oba laka.  :girl_in_love:

Ira

Ja cu morati malo vise da posjecujem ovu temu , a nebi bilo zgoreg i da onu kilometarsku staru iscitam i edukujem se bar malo  :-[

Danas vidim kod neke zenske lak na noktima otkinula sam , bilo me sramota da je pitam koji je ...al` koliko razmisljam o njemu, sledeci put kad je vidim ima da pitam il` me nece biti  :crycry:

Nesto bordo ljubicasto, ma diiivan iako su joj noktici na nogama za  :crycry: meni se opet lak svidio

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

kalimero

Quote from: Lani on January 29, 2015, 06:51:06 PM
Isto, no name lakove nemam, tj. davnih dana su prosleđeni Ivi.

mogla bih i ja moje da prosledim kumici...... ili Ivi  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Quote from: Ira on January 30, 2015, 12:36:03 PM
Danas vidim kod neke zenske lak na noktima otkinula sam , bilo me sramota da je pitam koji je ...

E, slobodno pitaj, čak obavezno. Pa sve lakoholičarke uživaju kad neko primeti, i dopadne mu se lak  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Naravno, i ja uvek pitam/pohvalim.

Lani

Quote from: AnaK on January 30, 2015, 01:56:40 PM
E, slobodno pitaj, čak obavezno. Pa sve lakoholičarke uživaju kad neko primeti, i dopadne mu se lak  :girl_in_love:

Da potvrdim, ja uvek vrlo rado kažem ko god me pita za lak, parfem... to je vrsta komplimenta.  :)

Maže mi se nešto a mrzi me sad da se cimam sa skidanjem Londona i alu folijom. :girl_sigh: A vidi mu se bela crta, pa me nervira.