Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Nanny Ogg

Korpice iz DM-a se konačno pojavile i u mom selu  :girl_haha:

Kupila sam Parka perfect za 300 din  :turpija:

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Kod mene tih korpica nema  :crycry:  ima onih s kondomima i žvakama i nekim noname lakovima, ali ove nema  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Ni kod mene nije bilo do nedavno, možda se i kod vas pojavi  :)

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

http://www.harpersbazaar.com/beauty/nails/g3404/best-spring-nail-polish/?slide=13

evo sta kaze harper's bazaar za prolecne boje noktica :)
raduje me jako ova mustard yellow  :girl_in_love:

Lani

I mene, još samo kad bih znala gde da je nađem.  :crycry:
Kupila sam Essie ulje od kajsije danas, jeste videle kakvo je sad... bledo žućkaste boje?  :think:

Glitter

ja nikako da potrosim ono moje CND ulje sto mirise na Pavlovicevu mast :crazy: kupila ga pre godinu dana  :crazy:

Glitter

Quote from: Lani on February 09, 2015, 03:02:13 PM
I mene, još samo kad bih znala gde da je nađem.  :crycry:
Kupila sam Essie ulje od kajsije danas, jeste videle kakvo je sad... bledo žućkaste boje?  :think:
ta gde ja neadjem tu ces i ti :kiss1:

Lani

:bighug:

Quote from: Lani on February 09, 2015, 03:02:13 PM

I miris je potpuno drugačiji, skroz je reformulisano izgleda. Videćemo kako će se pokazati.

kalimero

valjda ce sad duze da izdrzava  :girl_haha:

ja danas neocekivano neku miss sporty serpa plavu  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Neću mu dati ovoga puta da užegne, moram udarnički da ga mažem, 5-6 puta dnevno...
Budala sam opet kupila neki DM aceton  :wall: :crazy: (u svoju odbranu da kažem, ne onaj koji mi je prošlog puta napravio problem), jer nije bilo Deborinog pa opet naravno napravila čudo, sad moram da vadim stvari.

Ne znam šta se dešava ili je to samo po DM-ovima koje ja obilazim, ni danas nisam našla Deborah aceton, kupila sam Afroditu. Njega da pohvalim, ako već nisam, dobar je, već sam ga imala u par navrata.

AnaK

Ti imaš jedan deborin kod mene  :girl_haha: A ja toliko ne podnosim uljane, a trudila sam se, deluju mi finiji prema zanokticcama.
Janko 23.7.2002.

Glitter

meni je bio ok onaj iz DM, roze neki njihov za 189 dinara
Sad imam neki Sally Hansen i on je :crazy: susi mi i trepavice dok skidam lak sa noktiju :crazy:
priznajem da mi je opi bio ubedljivo najbolji, ali je skup za moju frekventnu upotrebu

Lani

:crazy:

Ne znam, da mi vidite ne samo zanoktice, nego deo prsta oko zanoktica, suvo, peruta se. :nokti2: Kao da sam umakala ruke u ne znam kakvu kiselinu.  :crazy:
AnaK, zaboravila sam.  :lol: