Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

dmi

essie cashmire kolekcija kupila sam wrap me up i tesi just stitched
uz  prvi sto sam uzela spun in lux mogu da kazem da je kolekcija divna sto se tice boja
ali, formula je na sva tri ocajna, i ne traje duze od dana i otpada u parcicima
probala sam sa dve razlicite baze isto se desava. probala sam i sa topom sjajnim isto sad cu da mazem da probam mat top da vidim sta ce da se desi. divne boje ali zesci smor za mazanje

http://www.thehappysloths.com/2014/12/essie-cashmere-matte-2015-collection-review-swatches.html
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Stvarno su svi super, mnogo mi se sviđa onaj Coat couture.

Nanny Ogg

E kad pomenu mat topove, gde to ima u nas da se kupi?

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

imas china glaze, nisam sigurna za opi, za cg jesam posto sam ga kupila u aleksandru

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

cici

AnaK

Pročitah :pioneer: Osim što sam se oduševila što na prvom piše 'unisex'  :crazy: ja uopšte ne znam koji bih kupila da hoću da kupim jedan  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Lani

E taj Unisex ima i Seche, ja sam ga imala, to je stvarno top coat koji se ništa ne vidi na noktu. Devojka u Alexandru mi je rekla da mogu i muškarci slobodno da ga koriste za negu noktiju. Kad sam rekla mm, uzviknuo je: Moje molitve su uslišene. :lol:

Glitter

Ja kada radim manikir Stivu zavrsim sa mat top coatom (osim cg)
Lepo izgleda i on se ne buni :turpija:

Dacko

AnaK

Lani, na Acu najčešće pomislim od svih forumskih muževa. Kad god mažem Seche TC, a to je bar 2x nedeljno, setim se njegovog 'Pa što lepo nisi rekla da ti treba lepak za parket'  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ne ne, lak...  :lol: Mislim, ja stvarno ne znam kako miriše lak za parket, on tvrdi da je isti miris.

AnaK

Pa da, logično je da je lak :tuppočelu: Dobro, probaću da unesem izmenu u memorisano  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Xe

MM bi voleo da maže u boji, ali to već znate  :crazy:
Doduše, on je mazao usta nekim Avonovim balzamom za usta sa sedefasto-roza sjajem, kaže da ništa bolje nije imao, i bolelo ga uvo što je išao našminkan ulicom
Cenim da bi imao lepu karijeru i varijeteu  :lol: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Zumbulica

E, pre neki mesec me uhvatila neka promoterka u holu DC-ja. Promocija nekog seta za manikir, cetvorostrana turpija, neko ulje, krema .... na brzinu mi je skinula lak, ispolirala nokat sa tri strane te turpije .... wow efekat za par sekundi  :o Cena sitnica, par hiljada  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....