Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

cici

Dacko

Jao, kako je lep onaj zeleni! :love32: I ostali mi se sviđaju, ali zeleni je baš predivan.
Nažalost, saznala sam prilikom isprobavanja lakova kod zaove da boje koje mi se mnogo sviđaju (hladne i malčice svetlucave) nisu i boje koje mi lepo izgledaju na rukama. Pošto mi je koža baš bleda, s takvim lakovima dobije neki zombi tj. zelenkasti odsjaj, dok mi i ruke i nokti izgledaju vrlo lepo sa onim toplim, 'ženskim' bojama kakve mi je muž odabrao. Pa ću ga zamoliti da nastavi s tim. :girl_haha:

Lani

Ja ću poneti sutra na kafu ove novitete sa sajma, treba još nešto?
Cici, ako sigurno dolaziš, gledaću i ja da stignem oko 16h, da ti pravim društvo. Tj. Iva i ja, pošto nemam kome da je ostavim pa će i ona da dođe.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

cici

Ja sam planirala dolazak osim ako ne bude nesto vanredno, javicu ti oko podne sutra.

Lani

Glitter

cici

Lepi su ali su jako cudne slike, i ovaj lepi ljubicasti tri sloja :blink:

monochrome

mamice minecraft decice...
izvol'te :girl_haha:

za roditeljski...ima da budete top majke :girl_in_love:

AnaK

Jao, pa fenomenalno. Moram Taru da zamolim da mi nacrta  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Lani

Za mene je proleće i zvanično počelo, danas sam prvi put namazala Flip flop fantasy ove godine.  :girl_in_love:

AnaK, znaš šta mi se desilo sa tvojim plavcem? Jutros kad sam ustala nije bilo nokta na kome se nisu ocrtavale brazde od posteljine i dlačice od ćebeta...  :blink: :crazy: A između mazanja noktiju i odlaska u krevet je prošlo najmanje 6 sati ako ne i više.  :crazy:

monochrome

ja sam danas naletila na neko opako rimmel snizenje, pa sam nakupovala kojekakvih boja, koje inace uopste ne nosim...probacu... :crazy:

Glitter

Quote from: Lani on March 19, 2015, 05:20:54 PM
Za mene je proleće i zvanično počelo, danas sam prvi put namazala Flip flop fantasy ove godine.  :girl_in_love:

AnaK, znaš šta mi se desilo sa tvojim plavcem? Jutros kad sam ustala nije bilo nokta na kome se nisu ocrtavale brazde od posteljine i dlačice od ćebeta...  :blink: :crazy: A između mazanja noktiju i odlaska u krevet je prošlo najmanje 6 sati ako ne i više.  :crazy:
ne bi trebalo da su osetljivi na toplotu ali to mi jedino logicno pada na pamet :think:  :crazy: jel to onaj MT sa sajma?