Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ne, neki Bourjois što je AnaK juče donela na kafu.

AnaK

Pa svasta, stvarno. Nije njemu formula najsrecnija, mora deblje da se maze da bi pokrio, verovatno je to razlog neravnina :think: meni se boja mnogo svidja, al' ga uvek cementiram lakom za parket. Ne secam se da sam primetila taj efekat, al' mogu vam reci da sve cesce menjam lak svakog dana, iz raznih ostecujucih razloga.
Janko 23.7.2002.

Lani

Da, mora preko top coat a nisam ga imala juče. A boja je stvarno divna.  :girl_in_love:

kalimero

dajte neku sliku ili svocic....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Nisam sigurna, mislim da je ovaj...

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

novi englandic blessed damozel

AnaK

Jeste, to je moj plavac, ali mu je ovo realnija slika  :girl_in_love: (broj 08)

Janko 23.7.2002.

AnaK

Glitt, baš zanimljiv, mada ja nešto još nisam razvila strat prema tim svetlijim/jarkijim/metalik ljubičastim  :think:

Janko 23.7.2002.

Lani

Ne volim ni ja metalik ljubičaste, meni oni uglavnom deluju jeftino (ono kao kupljeni na pijaci  ;D).

Glitter

ja sam ljubitelj mat lakova, ovo dobih email danas da je novi u prodaji pa ko velim da podelim.
mada kad smo kod a england jos mi ni jedan njihov nije delovao jeftino, valjda nece ni ovaj...mislim ko odluci da ga kupi i proba...ja znam da ja necu  :rofl:
jedva sam prelomila i krenula u ljubicaste, za metalizirane ce mi trebati jos puno vremena :girl_haha:

kalimero

meni se oni dopadaju na svetlom, belom tonu koze.... a na tamnijoj ovako ko sto Lani kaze  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: AnaK on March 20, 2015, 11:33:25 AM
Jeste, to je moj plavac, ali mu je ovo realnija slika  :girl_in_love: (broj 08)

ja od ovih imam fuksiju, mislim da sam namazala jednom, ne mogu da se setim zasto nisam ponovila. Uglavnom to je sada lak koji mazem Immy...da dete konacno sklopim od Opija i Diora...kosta me mnogo :lol:

Lani

Quote from: Glitter on March 20, 2015, 11:40:18 AM
jedva sam prelomila i krenula u ljubicaste, za metalizirane ce mi trebati jos puno vremena :girl_haha:

Potpis :turpija:

disco2000

Prolecni Essie, jesmo li ih gledali ovde? :think: Ne mari, evo :lol: