Main Menu

Mansarda Open?

Started by chokoladica, May 18, 2009, 08:42:09 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

I kad cemo opet da igramo?
Ja jednostavno ne mogu da prebolim da sam oba meca izgubila :lol:

stacka

Coko, ako ti je ikakva uteha moje dete ide po kuci od kako smo stigli i vice " Ko, pta" (coko, lopta) :love32:
I bila si super :good: za razliku od mene penzionera :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Poljubi mi mog drugara, i vernog fana  :love32: :lol:
Ja mislim da sam danas imala oko 50 double falts  :lol: To me je i unistilo  :rofl:

AnaK

Di su fotke, ili video materijal? Ko je sve igrao? A ko samo navijao? Dajte detalje za nevernu publiku  :clapping:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: chokoladica on June 27, 2009, 07:29:59 PM
I kad cemo opet da igramo?
Ja jednostavno ne mogu da prebolim da sam oba meca izgubila :lol:

Pa krajem jula. Zar se nismo vec dogovorili? :turpija:

Quote from: stacka on June 27, 2009, 07:43:43 PM
Coko, ako ti je ikakva uteha moje dete ide po kuci od kako smo stigli i vice " Ko, pta" (coko, lopta) :love32:

Pa jesmo ti lepo rekle da ponesete one loptice kuci? Ccc, nemajko jedna.  :ljut:  :lol:

AnaK, igrali smo Stacka, Nelly (penzionerski par :lol:), Choko, Itacka i ja.
Dusica je takodje imala jedan kraci nastup, a Xe se cak omaklo i da odsudi nekoliko kljucnih poena (uglavnom auta :lol:).
Materijal nije dostupan javnosti, iz bezbednosnih razloga. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

P.S. Garice, sorry za reket. Ja se zapricala i zaboravila.  :-[

chokoladica

>:( da, da sorry.. Sledeci put ces (ako bude slicna situacija), da ides sa mnom  :lol:
Sto se slika tice, cim ih budem stavila u komp ( a ne znam kad ce to biti, posto fotoaparat nije moj, pa nemam kablic :lol: )  ja pristajem da obelodanim svoje dve, koje su fenomenalne i na kojima izgledam kao profesionalac   :diva:   :lol:

stacka

Quote from: maripoza on June 27, 2009, 09:34:32 PM

Pa jesmo ti lepo rekle da ponesete one loptice kuci? Ccc, nemajko jedna.  :ljut:  :lol:

Pa poneli smo, bre :lol:
Hvala vam  :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

A jeste ipak? I to sam propustila da vidim.  :-[
Kao i ono kad je Aleksa citao latinicu.  :o   :love32:

Garice, jedva cekam da vidim te slike, da se hvalim da sam igrala protiv profesionalca. :lol:  :flower:

chokoladica

rekla sam "KAO profesionalac", prestanite ti i Xe da me zezate, samo zato sto sam izgubila  :D Znas da cu se osvetiti. A Dusici sam kukala ceo put kako ne podnosim kad izgubim, pa makar i iz zezanja (doduse, nisam plakala ne brini  :) :)  )

stacka

Quote from: maripoza on June 27, 2009, 09:48:55 PM
A jeste ipak? I to sam propustila da vidim.  :-[
Kao i ono kad je Aleksa citao latinicu.  :o   :love32:
Jesmo, jesmo :)
Ovo drugo je bilo :o i za mene :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

itacka

ajde de choko,sledeci put igramo odmah ti i ja,ja sam imao olaksan posao obzirom da te je maripoza izmorila prethodna 2 sata  :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

maripoza

Quote from: chokoladica on June 27, 2009, 09:52:44 PM
rekla sam "KAO profesionalac", prestanite ti i Xe da me zezate, samo zato sto sam izgubila  :D Znas da cu se osvetiti. A Dusici sam kukala ceo put kako ne podnosim kad izgubim, pa makar i iz zezanja (doduse, nisam plakala ne brini  :) :)  )

Sve cu ovakve tvoje postove da snimim i da pokazem tvom detetu kad malo poodraste. :lol:   :girl_blum:

Ne zezam te zato sto si izgubila, nego zato sto rec profesionalac u kombinaciji sa nama koje nemamo pojma da igramo zvuci kao SF. :rofl:

chokoladica

ali "kao profesionalac" ne zvuci kao SF  :lol:

Itacka  :clap: :clap: Vazi , vazi, nije tvoj servis uopste los, kad sve uzmemo u obzir  :good:

maripoza

Meni zvuci, ja sam realista. :lol:

Nas dve cemo definitivno morati da vezbamo servis, sa ovim sadasnjim moramo da cekamo servise na sredini terena. :lol: