Main Menu

Mansarda Open?

Started by chokoladica, May 18, 2009, 08:42:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: maripoza on July 28, 2009, 08:45:49 PM
Ma slucajno. Ponelo nas. :lol: 
Zainteresovana? :)
Da, ali teško izvodljivo kad je u NS.
Lepo se provedite :kiss1:

chokoladica

Quote from: cici on July 28, 2009, 09:03:41 PM
Da, ali teško izvodljivo kad je u NS.
Lepo se provedite :kiss1:
A zasto molicu? Ma nije problem NS nego to prepodne, priznaj. Vozace uvek imas (ja imam 3 slobodna mesta u kolima :lol: )

cici

Iskrena da budem, uopšte nisam ni pomislila da se prikačim nekome za vožnju :kiss1: Hvala, neki drugi put.Imaću te u vidu za jedno od ta tri slobodna mesta :D

Dawn

Quote from: cici on July 28, 2009, 08:29:59 PM
Ju, gde to da propustiš  :lol:

Obzirom da je jednom godišnje, familijarni, nije za propustiti :P

Odgovara 11, a di?

chokoladica

Pitanje :)
Kikiriki bi htela da dodje na ovo kafenisanje. Da li neko ima nesto protiv, i tako to  :lol:

maripoza

Naravno da ne. :)
A neka udje u zapisnik i da necu ni da cujem da bilo ko ima nesto protiv bilo cijeg dolaska.  :turpija:  :D
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Quote from: Dawn on July 28, 2009, 09:29:50 PM
Odgovara 11, a di?

Kojim prevoznim sredstvom dolazis i koliko poznajes NS?

Garici pretpostavljam da je najlakse da dodje do mene, da ne smuca po Novom Sadu (posto joj obicno pogresno izbrojim semafore kad joj nesto objasnjavam :lol:), pa da onda idemo dalje.

A ako bude lepo vreme, predlazem da ne sedimo na nekom betonu, nego da odemo negde blizu vode ili tako nesto (bez plivanja, obecavam :D).

Dawn

Busom(ili linijskim taxijem) do autobuske. Znam da stignem do centra, Spensa, whatever... samo se vi dogovorite.

chokoladica

chokoladica

Quote from: Dawn on July 28, 2009, 11:02:37 PM
Busom(ili linijskim taxijem) do autobuske. Znam da stignem do centra, Spensa, whatever... samo se vi dogovorite.
Oklen ti ides?  :D

Dawn

Zrenjanin, nisam vam usput ajforčntli :)

maripoza

Cekajte, koliko nas je to?
Zorka, Choko, Kiki, ja = komaTa 4, Xe ce nam se pridruziti kad bude mogla....... jesam li nekog zaboravila?  :-[ Mislim, od onih koji dolaze iz drugih gradova, za Novosadjane cemo lako.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Xe

Samo javite gde i kad, da ponesem serpe da lizete fil  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Pa ja nesto mislim..... ako nas je onoliko koliko sam nabrojala (Tackice ne dolaze :( ), mozete vas dve, Choko do mene (tj. ja vas sacekam negde napolju), pokupimo Zorku na stanici (ili i ona dodje do mene - 2 stanice gradskim ili 20 min. hoda od glavne autobuske) pa se dogovorimo gde cemo i javimo Xe gde da nas nadje.

Ako se nesto izmeni, tj ako bude dolazio jos neko sa strane, lako cemo se reorganizovati. Ovde je ionako sve blizu. :D