Main Menu

Da li vam muzevi pomazu...

Started by Deda, May 19, 2009, 11:48:48 AM

Previous topic - Next topic

Deda

...u kucnim poslovima, cuvanju dece...itd?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Da, ali da ne duzim, verujem da ce se javiti sam :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

cuva malca, ali je u kucnim poslovima ranije mnogo vise pomagao jer sam ja radila vise, sad po potrebi.

Praslin

DA!
Čuvanje deteta sve više, sada čak jednako koliko i ja.
Kuva više (i bolje) nego ja, pere sudove, ali se ostalih čišćenja slabo hvata.
Super funkcionišemo!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

aleks

S obzirom da smo sami ovde, pomaze u svemu.
E sad, trudim se da vecinu kunih poslova obavim ja. Ja ipak radim  4h dnevno, a on min 10h i jos radi po potrebi od kuce.  On cuva dete, skuva ponekad, potrpa sudove u masinu, cisti po potrebi...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Ja to ne smatram pomaganjem meni, pa necu da odgovaram na temu, da ne ispadne da oftopikujem. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Ja jako puno radim, tj. radim dosta i od kuće tako da često za neke kućne poslove zaista nemam vremena, često ni vikendom. Tu on uskače i zasad se ne žali  :D
Mnoge stvari radi češće nego ja - kupa Ivu, kuva ( :-[), usisava, ide u prodavnicu... Sudovi i peglanje  :crazy: su zato uglavnom moji.

Pepi

POmaže, mada mnogo manje nego ranije, jer sticajem okolnosti dolazi kasno s posla.
Ranije je radio do 16h i u 16.05 već bio u kući.
Vikendom mi pomaže, usisava, pere sudove, širi veš, zaliva cveće...jedino ne voli da pegla više od 1 košulje dnevno  :)

Elanor

Quote from: maripoza on May 19, 2009, 12:02:05 PM
Ja to ne smatram pomaganjem meni, pa necu da odgovaram na temu, da ne ispadne da oftopikujem. :lol:
ja to ponavljam kao papagaj - ne pomazes meni - i volela bih da verujem u to, ali je stvarnost drugacija :D
da, pomaze, na cimanje i uz gundjanje :mrgreen:, ali pomaze :innocent:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

Quote from: Elanor on May 19, 2009, 12:12:42 PM
ja to ponavljam kao papagaj - ne pomazes meni - i volela bih da verujem u to, ali je stvarnost drugacija :D

Ja verujem jer imam i dokaz. :D
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

>:(  izbrisao mi se ceo post  :girl_cray:

Lani

Quote from: Finalina on May 19, 2009, 12:19:55 PM

>:(  izbrisao mi se ceo post  :girl_cray:

Ma šta te briga, samo kaži da li ti pomaže ili ne  :turpija:

Deda

Quote from: Elanor on May 19, 2009, 12:12:42 PM
da, pomaze, na cimanje i uz gundjanje :mrgreen:, ali pomaze :innocent:
Mm saslusa svo moje gundjanje, ne kaze ni rec, i nastavi da ne radi nista.
Na nasem spratu, zivi kao u hotelu, od kompjutera do tv, od stola do wc-a. Cak kad deca nesto obore, ne podigne nego ga preskoci.
Jednog dana, njegov otac je kritikovao MENE sto ga ne teram da povremeno vakumom  procisti slivnik .
Ali interesantna stvar, oko kuce-niko nikad nije osisao travu sem njega , kad se nesto pokvari u selu, popravlja se iste sekunde, kad treba njegovim roditeljima pomoc-nije potrebno ni da ga teraju...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Ivy

blago vama... moj nije lud za kucnim poslovima ... ali voli da sprema neke njegove specijalitete...desava se da sastavi i po nekoliko dana a desava se i da napravi pauzu po dva mjeseca  :D...pricuva Sergejka kad treba...tjeram ga da izbaci smece, zamjeni sijalicu isl....ostalo jok... mada...radi bas puno...a ja ne jos uvijek pa i ne ocekujem nista... :-[