Main Menu

Da li vam muzevi pomazu...

Started by Deda, May 19, 2009, 11:48:48 AM

Previous topic - Next topic

janavi

Quote from: Finalina on May 19, 2009, 12:19:55 PM

>:(  izbrisao mi se ceo post  :girl_cray:
muž ti pomogao? :lol:

ja na ovu temu nemam ništa pametno da vam kažem :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Quote from: janavi on May 19, 2009, 12:34:51 PM
muž ti pomogao? :lol:

ja na ovu temu nemam ništa pametno da vam kažem :mrgreen:
Sem da si jednog slicnog mome-vratola mami :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Quote from: Deda on May 19, 2009, 12:38:23 PM
Sem da si jednog slicnog mome-vratola mami :lol:
pa otprilike
-  išao je u nabavku subotom oko 6h30 ujutru :wall: po spisku koji ja napravim
-  vozio V i mene ujutru do vrtića
i to je otprilike sve

a što se tiče pomoći (ko kome pomaže)
svekar je vraćao V i mene iz vrtića, i tvrdio da pomaže meni, ja mu rekla da pomaže svom sinu, pošto radi njegov deo posla ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Milica

Pa kada moze i kada je priceran da. Sam ne bi bas uzeo usisivac sem da je u kuci svinjac najstrasniji  :blink: ali ako mu isti stavim u ruke usisa uz manje ili vise komentara :).  Ako mu kazem da nesto uradi uradi, seti se da izvadi sudove iz masine, njegovo je da uvece izvadi Jovanu iz kade i juri se sa njom po krevetu da je obuce i spremi za spavanje. Oko nje radi sve manje vise tipa obuce, svuce, nosa, trckamo za njom kada izadjemo napolje podjednako.....

linga

Quote from: Elanor on May 19, 2009, 12:12:42 PM
ja to ponavljam kao papagaj - ne pomazes meni - i volela bih da verujem u to, ali je stvarnost drugacija :D
da, pomaze, na cimanje i uz gundjanje :mrgreen:, ali pomaze :innocent:

Tako nekako.
S tim sto nece sam, i mene to jako nervira. Sto moramo da se natezemo.
A njegova je logika, zasto danas kad mozes sutra...

maripoza

Quote from: linga on May 19, 2009, 01:20:37 PM

Ovako je i kod mene, samo sto su uloge zamenjene. :lol:   :-[
Old enough to know better, but too young to care.

Pepi

Quote from: linga on May 19, 2009, 01:20:37 PM

DA, da...kad kažem da ne mogu više, umorna sam, kaže - ostavi za sutra  :wall:
A ako svaki dan nešto preskaćem, dođe dan kad ne mogu da postignem, a moram... :hm:

emge

Pomaže.
Radimo skoro sve pola/pola :D

Ja samo kuvam ( i to rijetko :lol: ) a samo on kupa Martu (ja sušim kosu posle) :D

AnaK

O zajedničkom domu brinem pretežno ja, i žena koju plaćamo iz zajedničkih sredstava. O zajedničkom detetu brinemo otprilike podjednako.
Janko 23.7.2002.

moki

Kod nas su podeljene obaveze i oko dece i oko kuce, al posto trenutno ja ne radim, a on radi veci deo radim ja
Mia   27.02.2008.
Filip  11.03.2009.

cici

O kući i kuvanju brinem ja i žena koja pomaže u spremanju jednom nedeljno.U nabaku ide on, ili zajedno.O deci se podjednako brinemo.Ako smo oboje kod kuće neće čekati na mene već će uraditi sam, ovo je vezano za decu.

Ceca

U.....kod nas je situacija katastrofalna, ja radim ama bas sve, cak vozim i njegov auto kod servisera :hm:

MM odlazi u 8 i vraca se u 19h, dok se istusira, jede bude 20h. Onda se malo posveti Dusanu i to je to.I vikendima dosta radi privatno, pa tako svaki slobodni trenutak gleda da provede sa sinom, nekako mi nehumano da trazim da ide u nabavku ili da usisava.
Dusan 05.08.2005.

Nanny Ogg

Dete cuvamo podjednako, stavise, mislim da on provodi vise vremena s njom jer ja radim po smenama, pa se desi da od ponedeljka do petka, kad ona ide u vrtic, ne provedemo ni 8 sati zajedno u budnom stanju :(
U kuci se ne pretrze, ali se ne pretrzem ni ja  :lol: On placa racune, baca djubre i povremeno (uz gundjanje) nesto pocisti. Ja kuvam, skoro svakodnevno, i bakcem se sa vesom. Za vece popravke zovemo majstore, za detaljnije ciscenje nam dolazi zena jednom u 10-15 dana. Svima lepo :)

Ajte zene, ne dram'te

linga

Quote from: maripoza on May 19, 2009, 01:23:43 PM
Ovako je i kod mene, samo sto su uloge zamenjene. :lol:   :-[

I sve bi bilo u redu, da to umesto nas ima ko drugi da uradi...Ali nema malih patuljaka da srede sve dok ja spavam, e to ne mogu mm-u da objasnim. Mada, priznajem nekada bi mi prijalo da imam njegovu opustenost...

AnaK

Quote from: linga on May 19, 2009, 02:04:20 PM
Mada, priznajem nekada bi mi prijalo da imam njegovu opustenost...

Pa probaj da to naučiš od njega  :kiss1:
Janko 23.7.2002.