Main Menu

Da li vam muzevi pomazu...

Started by Deda, May 19, 2009, 11:48:48 AM

Previous topic - Next topic

NenaS

Cini mi se da je ranije, dok sam i ja radila van kuce mnogo vise pomagao, uglavnom sve sto treba i narocito prao je sudove - sto ja mrzim iz dna duse...Otkako sam ja izabrala :ces: da budem u kuci, to valjda u njegovom programu znaci da ne radim nista - pa ne smatra za potrebno da se laca kucnih poslova... :wall:
U medjuvremenu, sudove je pocela da pere masina, pa je i toga oslobodjen...U poslednje vreme, kako mi je svekar umro, hteo-nehteo prolece, leto i jesen je usredsredjen iskljucivo na selo i odlaske tamo vikendom, tako da u kuci samo gostuje..sto me izludjuje najveci deo vremena, kao i pitanja gde mi je...majca, gace, carape, pantalone, sta god - sto na istom mestu stoji vec jedno 15 godina.. :wall: :wall:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

cici

Quote from: Lani on May 19, 2009, 02:21:12 PM
Uh, iz mog iskustva to je teško naučiti. Mislim da se pojedini ljudi jednostavno rađaju opušteni.
I blago njima, ja sam sušta suprotnost  :girl_cray:
I ja sam ubedjena u to.

Quote from: maxic on May 19, 2009, 02:39:54 PM
Moj ne umije da kuva, i tu ima postedu, ostalo sve obavlja, srazmjerno potrebama i mogucnostima. O djeci brine gotovo iskljucivo kad dodje s posla.
Lepo si ovo sročila, isto je i kod nas.

gasha

ranije sam i ja mislila da treba da mi pomaze, ali sam sama sebi objasnila da je kuca nasa i da nije on gost. A onda sam to trebala da objasnim njemu.

I radi po nesto u kuci, usisa, opere kupatilo, pere sudove ,cisti povrce i sl.
Najvise mu zameram sto mi sabotira uzimanje zene, njegova mam nije uzimala zenu i on se ubi od dokazivanja da nam ne treba, kao on ce to da odradi. Epilog, prozori neoprani od januara, oprala sam samo u decijoj sobi i kuhinji, a sve ostalo :hm:

Koliko nam deca pomazu, i to mi je vazno. Moji sredjuju svoju sobu, i to ponekad jako dobro, namestaju krevete svoje, natezemo se oko postavljanja i raspremanja kreveta. Rado ucestvuju u kucnim poslovima kada mi nesto sredjujemo, naravno tada vise smetaju, ali se trudim da ih ne odbijam vec im zadam neke lakse zadatke.

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

TINK

Umesto da se ja opusti ko on, on se provredni ko ja  :crazy:. Nekad me nervira, ko da cujem sebe  :-[. Lepo zasednem za komp i samo njega cujem, Kristian, Boris sto niste sklonili obucu, okacite jakne, gle casa- jel tu stoji   :shout:

Hoce da radi sve, i one stvari sto ne zna bas najsjajnije potrudi se. Nikad se nedesi ako je kuci i ja nesto radim da on lezi, odmah hoce da pripomogne. Jes da cesto moram da popravljam za njim, ali nemari, dosta mi znaci kad radimo u dvoje  :girl_haha:

Xe

Quote from: linga on May 19, 2009, 03:11:36 PM
sto mene najvise nervira(ali sve manje, pocinje da mi se dopada uloga vojskovodje i organizatora :)) )
Jednom kad se dovatis vlasti...  :lol:
Mani se zena i budizma, generali su uvek bolje ziveli od isposnika :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

bubi

mm mi pomaze skoro u svemu (sem kuvanja i peglanja) i nemam nikakvu zamerku,cak je i vredniji od mene. :-[

cici

MM je danas sredjivao orman, povadio sve majice i počeo da slaže.Ja se pravim blesava, mislim što da ja slažem njegove stvari.A onda on kaže:"Molim te složi mi majice, ti to radiš mnogo bolje nego ja."  :wall: nastavak pretpostavljate.

DekiTaja

Quote from: Dawn on May 19, 2009, 03:46:26 PM
Ja se nadam da će moj muž da se javi na ovoj temi :)
Jel se nadaš? Evo, tu sam... Šta sad? :P

NenaS

Quote from: DekiTaja on May 19, 2009, 09:21:05 PM
Jel se nadaš? Evo, tu sam... Šta sad? :P

Pa sad da priznas koliko pomazes zeni... :D
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

kalimero

samo da vam kazem da nam je stan kao bomba da je pala.....
stvari imamo viška, bar za 3 prostorije....

bm radi neprekidno, ali zvoca što je stan u haosu....
ja kad je Bata kod nas se trudim da održim kakav takav red, ali sad kad je kod mojih, ni mene nema u stanu maltene nikad, tako da jedino da naučimo ribice da iskoče i pomognu :wall:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

DekiTaja

Xe

MM danas samoinicijativno oribao kupatilo  :diva:
Doduse, posle sam ga do istog dovukla da mu pokazem razliku izmedju muskarca i zene: on je, naravno, propustio da vrati stvari na svoje mesto, te je kupatilo bilo puno "otpalih" peskira, bocica, cetkica i kojecega.
Sad je valjda naucio :mrgreen:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Summer

MM bi pomagao da ima vremena  :D Stvarno je tako, ima dobru volju, ali radi od 8 do 15, pa od 17.30 do 23h. Ta dva sata koja provede kod kuce prodju za tren, rucamo, malo odmori, igra se sa Davidom i Sarom, popijemo kafu i gotovo. Jedini slobodan dan je nedelja i ponekad koji sat subotom, pa se trudimo da to vreme provedemo sa decom, napolju, da se vidimo sa prijateljima.

Uvek je spreman da usisa, da slozi stvari u ormarima (iako je uzasan u tome), da nam spremi hranu. Malo tezi slucaj je sudje, a peglanje nikada.

Ja sada ne radim, ali sa dvoje male dece jedva stizem da odrzim stvari pod kontrolom. On stalno prica isto: Ne sekiraj se, pa vidis da ne mozes stici, za vikend cemo sve zajedno ....i tako svake nedelje.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

emge

Quote from: DekiTaja on May 19, 2009, 09:28:49 PM
Vrlo malo....  :-[

Moji kolega i koleginica su mi bili idealan brak. Sve su poslove dijelili, sve oko djeteta radili zajedno. I najveći šok mi je bio kad mi je on rekao da se trudi da joj pomogne, ali da ona ipak više radi.
Tad sam shvatila da oni koji ništa ne rade misle da pomažu i previše :rofl: