Main Menu

Da li vam muzevi pomazu...

Started by Deda, May 19, 2009, 11:48:48 AM

Previous topic - Next topic

janavi

Quote from: vrana on May 20, 2009, 12:44:55 PM
mislim da se razmazaeni muzevi i prave tako sto je njihovim zenama lakse da sve urade same nego da se smaraju obucavajuci ih vestinama prezivljavanja.
mislim da razmažene muževe prave majke koje za svojom decom rade i ono što treba i ono št ne treba.
velikom decom, da se razumemo
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Praslin

Mislim da svaka osoba, u muška i ženska, treba neko vreme da živi sama i da se sama brine o sebi.
Dakle, ne ona fora, on živi sam, ali svaki dan ide kod mame na ručak, mama mu dolazi dva puta nedeljno da pospremi i opere mu veš i sl.

I da se razumemo, nisu samo muškarci u tom fazonu. Znam ja i mnogo žena koje se nikako ne bi snašle bez svoje mame.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

Slazem se i sa Vranom i sa Praslin. Zene mogu da budu toliko zavisne od svojih majki da je to uzas...
Ovo prica jedna ljubomorna, skrolujte :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

MM sprema ormane jer sam ja malo nemarna (da ne kazem aljkava  :rofl:  ) ali to radi iskljucivo kad mu se kaze. Doduse, ja volim da sam general  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

Meni MM ne pomaze  :innocent: , ali meni pomoc ni ne treba  >:(  (kakvo je to pitanje, uopste  :ljut:  )

Inace, sve ume da uradi i to bas super, ali to ne radi uobicajeno tj svakodnevno. Kada smo svi na okupu skoro da ne mrda, ali kada je sam sa decom sve je perfektno. Dok su bili bebe bio je anagazovan mnogo vise nego sada, ali sam tome i ja doprinela time sto se u poslednje tri godine organizujem tako da imamo pomoc u kuci (dva puta nedeljno po cetiri sata)  koja nam ostavlja vremena samo za nas.

Iskreno, meni zvuci fenomelnalno kada bracni par deli (skoro) sve obaveze oko kuce, ali mislim da bi me smorilo da se jos i u to uklapam da sa nekim kuvam, cistim i sredjujem, zajedno. Nikada nisam imala ideju i zelju da delim te kucne poslove, vec sam nekako vise u fazonu da je uvek bolje da samo jedan potegne dok drugi uziva (sta god da je u pitanju). Mada  :think:  nama sa toliko svidja kako ja sve to radim sama, da oboje uzivamo u tome  :D  Salim se, naravno. To su samo posledice samackog zivota u kome sam ja uzivala pa se i sada ponekad tako osetim da se uzivim   :rofl:  .

E da, jos i ovo  :D  - sve sto cuje preko telefona uradi odmah, ali zato sve sto mu kazem uzivo kao da nikada nisam ni pomenula.

jel

mene je sramota da ista pisem na ovoj temi  :-X

mm kao da ima troje dece - vukija, zoju i mene
ujutru dok spavamo trkne do prodavnice i napravi nam dorucak...
<jao bas me je blam> dok hrani decu kafa se vec kuva, a ja onako pospana ujutru
cak je ni ne zakuvam...
i ide na posao, i sredjuje sve, i pravi klopu (ko kad stigne) i cim uleti u kucu sa posla
odmah sa klincem ajmo na basket ili sl, ili vezba sa Zojom

uh, bolje da bezim odavde...

(najgore je sto ja to ne cenim, nego mi se podrazumeva)  :angel: glb
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

Nanny Ogg

Quote from: Praslin on May 20, 2009, 12:53:31 PM
Mislim da svaka osoba, u muška i ženska, treba neko vreme da živi sama i da se sama brine o sebi.
Dakle, ne ona fora, on živi sam, ali svaki dan ide kod mame na ručak, mama mu dolazi dva puta nedeljno da pospremi i opere mu veš i sl.

I da se razumemo, nisu samo muškarci u tom fazonu. Znam ja i mnogo žena koje se nikako ne bi snašle bez svoje mame.

Slazem se

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Jel u stvari, zelela sam da se udam za tvog muza, kako si mi ga preotela? >:(

:lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

jel

pa ja sam duuugo zivela sama + imala milion komplikovanih obaveza
mozda su me zato razmazili? :angel:

jel

naravno, daleko od toga da mislim da je mm idealan...
    ...samo da me niko pogresno ne razume... :blink:
nego za taj everyday life je  savrsen ... :-X

ovo drugo je ipak posebna tema!

Despina

Quote from: janavi on May 20, 2009, 12:46:58 PM
mislim da razmažene muževe prave majke koje za svojom decom rade i ono što treba i ono št ne treba.
Slazem se, sve pocinje u kuci :innocent:
Npr.,mm mama nije dala da dotakne sudje, normalno da on to sada mrzi raditi.Nije mu dala da pridje sporetu, on ne zna nista skuvati.
Kod moje mame se podrazumjevalo da sklonis i operes tanjir, casu poslije jela.Ponekad i da skuvas rucak :girl_smile:
Tako moj brat i tata sve rade, i meni se nekako podrazumjevalo da i moj muz to radi. :-[
A, L, S

cici

Quote from: maxic on May 19, 2009, 10:24:33 PM
Cici, procitah da imas zenu, a jel ti zena, zna gdje sta stoji u kuci, pa i raspremi ili samo cisti?
Sve oram da raspremim, ona ne može ništa da upamti  :hm:
Quote from: janavi on May 20, 2009, 12:46:58 PM
I neke žene, a kad shvate da su se zeznule teško ide da vrate na prvobitnu verziju  :rofl:

MM ide svako jutro po hleb, pre nego što ode na posao.Nekako sve to ja podrazumevam, neću mu zbog toga spomenik podići  :rofl:

maripoza

Quote from: DekiTaja on May 20, 2009, 11:39:34 AM
Sad bih se ja malo šalio da ovoj temi, ali bojim se da bih popio ban ovdi, a ost'o bez glave kod kuće... :D
Ja taman htela da te podstaknem da se raspricas, al ne smem.... bojim se Zorke. :unsure: :lol:

Quote from: cici on May 20, 2009, 03:32:56 PM
I neke žene, a kad shvate da su se zeznule teško ide da vrate na prvobitnu verziju  :rofl:
Slazem se.
Zato sam se ja bas svojski potrudila da mi se takav zez ne omakne, cak ni slucajno. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Meni se omaklo :wall: sad računam da će mi trebati trostruko više vremena da ga vratim na staro :rofl: