Main Menu

Tenis 2015.

Started by kalimero, January 03, 2015, 12:40:59 PM

Previous topic - Next topic

Mirka

i ju! počeli smo s grubosti

:lol: :lol: :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Isto tako i moja mama kaže, isto.  :lol:

Mirka

Pročitala sam kad si napisala.
I klimnula glavom u znak odobravanja
:rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

A otkud vam to da njoj nikad dosta para? :think:

Elanor

pa nije im simpaticna :p
ja eto mislim da on igra da bi sto manje sedeo kod kuce s zenom i dva para blizanaca
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Disco, znaš kako je lepo rekla Vojvotkinja od Vindzora jednom davno:
You can never be too rich or too thin.  :rofl:

disco2000

A, jasno, imate osecaj za filing :lol: Mislila sam da ima nekih konkretnijih traceva :turpija: :lol:

Ira

Da se i ja poradujem sa vama  :clap: :clap: :clap:

Quote from: Lani on July 12, 2015, 08:09:02 PM
Bubi  :lol:

Što moja mama nju ne voli, svaki put kad je prikažu, ona ima neki komentar. Vidi je kakva je, kako grize nokte, to ga ona tera da još igra, malo joj je para što je zaradio do sada.  :lol: :rofl:
I ja  kao tvoja mama

Quote from: bubi on July 12, 2015, 08:17:49 PM
Lani,
ja ka tvoja mama.
Ubedjena sam da je Mirka psihopata I da se Rodzer boji iste :rofl:
Mozda ga bijje posle meca onim tanjirem :lol:
takoe  :lol:
Quote from: Elanor on July 13, 2015, 09:23:36 AM
ja eto mislim da on igra da bi sto manje sedeo kod kuce s zenom i dva para blizanaca
:good:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

linga

:lol: Mož biti :)

Lani

Ja sam potpuno ravnodušna prema njoj a i ostalim tim teniskim ženama/devojkama, ne mislim mnogo o njima, više volim da gledam ove njihove momke po terenu.  :girl_haha:

Elanor, pa ja ne verujem da on inače kod kuće sedi previše sa čoporom dece, ne stiže od silnih dadilja i sl.

kalimero

ja uopste ne mogu ni da zamislim kako izgleda zivot bilo kog tenisera/teniserke.....kad su oni uopste kod kuca svojih? kako idu ovi silni turniri, meni to uvek izgleda kao da su stalno na putu.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Pa i jesu u principu... imaš pauzu na kraju godine/počeku sledeće, par nedelja između RG i Vimbldona, ovih sad par nedelja što sledi, između Vimbldona i pripremnih turnira za US Open i to je to.

Xe

Imaju neku pauzu oko Bozica i NG i toeto. Za Mirku i previse  :lol:
Meni ne smeta, vise mi je smesna, stvarno izgleda kao naduvana snajka iz Gospodjinaca. Ono, namontirana frizura, Rolex od muza, a onda udari cicanu bluzu  :crazy:
Doduse, Noletova Jelena mi uglavnom izgleda kao pokisla, ima taj neki tuzan izraz lica. Mislim da bi s Tomom mogla da se udruzi pa da placu po sahranama ako im ponestane para. :crazy:
Od odbrih riba tu je ona Rodikova neprevazidjena, bar po mom misljenju.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Bese se Mirka posvadjala sa necijom zenom?

kalimero

meni je Noletova Jelena nekako bas pitomo mila i prirodna, nenamontirana.....  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.