Main Menu

Tenis 2015.

Started by kalimero, January 03, 2015, 12:40:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:lol:

Lepo ja kažem, ironija.

senka

sva sve...ali aplauz :nesvest:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Kakav aplauz, nisam gledala ceremoniju, smori me kad Novak dobija poslužavnik pa ne gledam.

senka

dobio je aplauz od nekoliko minuta, pa se rasplakao...predugo bas
vavrinki onako nista posebno
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ma hebo ti to, bolje pehar da je dobio.  :lol:
I bolje da su ga bodrili za vreme meča, umesto što su kao u delirijumu urlali na svaki Vavrinkin važniji poen.  :hm:

senka

ma meni je ovo bilo onako...ne znam...posebno, cak bi i peha zrtvovala
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Mirka

Quote from: Lani on June 07, 2015, 07:23:32 PM
I bolje da su ga bodrili za vreme meča, umesto što su kao u delirijumu urlali na svaki Vavrinkin važniji poen.  :hm:
Upravo. Toliko su me nervirali svojim navijanjem da sam se i na mm izdrala. Kolateralna šteta  :D
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Šta bi bilo, da je nedajbože, sa Congom bilo finale? Gađali bi Novaka trulim paradajzima. :hm:

maripoza

Pa da, bili su grozni i prema Vavrinki kad je igrao protiv Conge. Cak su svi francuski teniseri zbog toga komentarisali kako je publika grozna i nesportski nastrojena.
Al ovo sa aplauzom je bilo bas lepo, stvarno.
Old enough to know better, but too young to care.

rafa

Ja kapiram da nisu oni protiv Novaka.....a za Vavrinku, nego su ovog bordrili da bi se podigao i igrao mec sto duze, a onda i zbog zaista fantasticnog tenisa juce.

Novak nije igrao katastrofalno ali mi je izgledao umoran, i kao da sam nije mnogo verovao u pobedu.
Ratnickih poklilka ni u najavi.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Stan skocio sa devetog na cetvrto, bravo.  :innocent:

Sad je mozda vreme da mu sponzori malo porade na stajlingu  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

;D

Deluje mi neverovatno da je Novak bio fizički iscrpljen, mentalno možda ali fizički... ipak su oni vrhunski sportisti, mogu mnogo toga da izdrže.  :think:
Očigledno je bila kombinacija njegove nesigurnosti (za koju ne znam odakle mu kad je broj 1  :wall:) i izuzetno raspoloženog protivnika.

No, šta da se radi, sad čekamo Vimbldon.  :clap:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.