Main Menu

Tenis 2015.

Started by kalimero, January 03, 2015, 12:40:59 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

:rofl: Al pazi da ne odes ni za vreme RG. :girl_haha:

Ma da, ona se nesto bas srozala u poslednje vreme.... A Ana se popravila do Vimbldona, a eto sta ispade.
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Ma obe me nerviraju  :sissyfight:, ovu će sutra Kvitova da prošeta po terenu i aj ćao.
Uzdam se u Viktora da pobedi onog Rafinog dušmanina.  :girl_haha:

Quote from: maripoza on July 03, 2015, 10:50:14 PM
Izneru preti da dozivi reprizu onog meca sa Mauom, kad je igrao 11 sati u 3 dana. :crazy:

Ovo mi je totalno kretenski, ne razumem zašto svi GS ne uvedu TB u petom setu, kao što ima US Open.

maripoza

Pojma nemam, ali ovo kad igraju u nedogled je smor. Da ne govorimo o tome da nakon takvog meca pobednik nije ni za sta kad treba da igra sledeci.

Iznenadih se i sto je neka nikad cula Britanka uspela Sereni da uzme set.

Lani

Ja sam čula za Heather Watson ali ne sećam se da li sam je ranije gledala.
Ne da joj je uzela set već je i imala 2 brejka prednosti u 3. setu, servirala za meč i svašta nešto ali ipak je Serena uspela da se vrati. Neiskustvo, ništa drugo...

kalimero

mada je doticna heder juce/prekjuce na konf imala prilicno cvrste izjave da ce da pobedi serenu i da je smara sto svi toliko forsiraju serenu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Xe

:diva: Ja sam gledala Heder, samo ne znam gde  :lol:  ali je se sećam. možebit na prošlom Vimbldonu, ili na US openu prošle godine.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Quote from: kalimero on July 04, 2015, 12:44:19 AM
mada je doticna heder juce/prekjuce na konf imala prilicno cvrste izjave da ce da pobedi serenu i da je smara sto svi toliko forsiraju serenu.....

Pile nezrelo. :girl_haha:

Lani

:girl_haha:

Ma da, šteta... Nekako se na Sereni videlo, čak i kada je nedostajao samo jedan poen pa da bude 4-0 u 3. setu za malu, da neće dozvoliti sebi da izgubi.

maripoza

Ma naravno. Ove klinke, ma koliko dobro igrale, imaju jos da guraju do psihicke stabilnosti kojom mogu da pobede Serenu.

Lani

A mislim da i podležu onim Sereninim ispadima na terenu, puste da ih to omete i pogube se skroz.
Baš sam pažljivo gledala taj treći set, Serena je huktala, gledala u nebo, mamu, trenera... vrištala posle svakog dobijenog poena, plakala (ili se pretvarala i ovo nije prvi put da je vidim da plače usred meča i između poena), ove to gledaju s druge strane mreže, sve to razbija koncentraciju itekako. Još i publika koja je navijala kao na Davis cupu mislim da joj je samo odmogla.
A to što nije uspela da odservira za meč, to je samo neiskustvo i ništa više.

kalimero

pa, bas to, psihicki imaju jos da guraju do te vrste iskustva koja bi im pomogla...... ovako kombinacija svega, pritom se i "odsekla" jer se videla vec kako je pobedila.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Pa šta ništa ne pišete kad mene nema?  :lol:
Šta ovo vidim da je Jeca izbacila Kvitovu???  :clap: :clap: :clap:
Ja sam sve nešto polovično i u prolazu bacala pogled na TV, njen meč nisam ni gledala, videla sam Viktora, malo gledala Congu i Berdiha, ona mi je promakla.

maripoza

Daaaa :clap:, ja videla na sajtu, nisam gledala. Jeca surprajz, kao i uvek. :lol:

Lani

S kim je sad u sledećem kolu? Da ne bude u ponedeljak bed surprajz.  :lol: :nokti2:

edit: Pih, sa Radvanskom igra.  :sissyfight: Gomila poluanonimnih i dalje u igri i baš sa njom se ukršta.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama